magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!

Layering μπορείς να κάνεις με πολλά κομμάτια: Jackets, ζακέτες, παλτά, κασκόλ, πασμίνες, πουλόβερ, ζιβάγκο, γιλέκα, κολάν και φούστες. Μπορείς να κάνεις, όμως, και με το φόρεμά σου. Είτε είναι ένα αμάνικο φόρεμα, που χρειάζεται μια ζεστή μπλούζα από μέσα, ή το φόρεμα – πουκάμισο που φοράς την άνοιξη και το φθινόπωρο, αλλά μπορεί άνετα να φορεθεί με τον σωστό τρόπο και τον χειμώνα, οι τρόποι για να φορέσεις το φόρεμά σου σ’ ένα look με layering είναι πολλοί. Και χαρίζουν στιλ.
Πάμε να δούμε 8 στιλάτους τρόπους:Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!Χάσε εύκολα έως 20 κιλά με την δίαιτα του ΠάσχαΟι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!

Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να κάνεις layering μ’ένα φόρεμα είναι αυτοί!ΠηγήΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Contouring Or Non Touring?

News Room

Αρχιτεκτονικές γραμμές και θηλυκά κοψίματα στην εντυπωσιακή νέα συλλογή “Modern Amazons” Paris Valtadoros

News Room A

Το ήξερες; Ποιο είναι το βιβλίο που έσπευσαν να ξεφορτωθούν οι γυναίκες; [photo]

News Room