21.5 C
Αθήνα
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Κορινθία: Δύο νέοι τραυματίες από «σαΐτα» – Ακρωτηριασμός και σοβαρό χτύπημα στο μάτι –

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο Βέλο Κορινθίας, όταν προσπάθεια αναβίωσης του εθίμου της «σαΐτας» κατέληξε σε τραυματισμούς δύο νεαρών. Γύρω στις 22:00, η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι δύο συμμετέχοντες.

Ακρωτηριασμός δακτύλου σε 19χρονο

Ο ένας από τους τραυματίες, 19χρονος υπήκοος Ουκρανίας, υπέστη βαρύ τραυματισμό στο χέρι, ο οποίος οδήγησε σε ακρωτηριασμό δακτύλου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Τραύμα στο μάτι για 24χρονο

Ο δεύτερος εμπλεκόμενος, 24χρονος Έλληνας, τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Και οι δύο νοσηλεύονται φρουρούμενοι

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο νεαροί νοσηλεύονται φρουρούμενοι, ενώ εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό και πώς η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Source link

Related posts

5 παράγοντες που συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης

Chris

Σάσα Σταμάτη: «Λύγισε» στην εκδήλωση μνήμης για τα 8 χρόνια από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Chris

Λέσβος: Κανονικά λειτουργούν τα πρατήρια καυσίμων στο νησί

Chris