22.7 C
Athens
Tuesday, May 26, 2026
Magda's News
Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: Η πρωτομαγιά με τον γιο της στον ιππικό όμιλο – Φωτογραφίες

Η Ανθή Βούλγαρη σήμερα Παρασκευή 1η Μάϊου, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, βρέθηκε σε ιππικό όμιλο με τον γιο της και αγαπημένους φίλους και γονείς.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέβασε φωτογραφία με τον γιο της και την παρέα του σε ώρα παιχνιδιού, στέλνοντας τις ευχές της στους followers για καλή Πρωτομαγιά.

Πρόσφατα ο γιος της Ανθής Βούλγαρη έγινε ενός έτους! Η ίδια και ο σύζυγό της, διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι για τα πρώτα του γενέθλια. 

«Ήταν η μέρα που με έκανες μαμά και κατάλαβα τι σημαίνει ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι να γίνεται ο κόσμος σου όλος ! Από τότε κάθε ώρα που περνάει σε αγαπάω ακόμη πιο πολύ! Σε ευχαριστώ ψυχή μου και ευχαριστώ κάθε μέρα και την Παναγία. Να τα χιλιάσεις αστέρι μου ! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός, υγιής, χαρούμενος και καλότυχος. Όλες οι ευχές μου να σε ακολουθούν πάντα φως μου Σε λατρεύω», είχε γράψει στα social media η Ανθή Βούλγαρη. 

Η Ανθή Βούλγαρη και ο μουσικός σύζυγός της, Κώστας Κωνσταντινίδης παντρεύτηκαν το 2020 στο Πήλιο. Τον Μάρτιο του 2025 ο ερχομός του γιου τους ολοκληρώνει την ευτυχία του ζευγαριού.

Related posts

Γλυκερία: “Τώρα τη συγχωρώ” – Η αποκάλυψη για γνωστή τραγουδίστρια

Magdas News

Χάρης Βαρθακούρης για την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Οι άλλοι που χώρισαν δεν είχαν Αντελίνες, εκείνη κρατάει τον γάμο μας…»

Magdas News

Σίσσυ Χρηστίδου: «Πρώτα πρέπει να είσαι άνθρωπος και μετά δημοσιογράφος – Όταν βρέθηκα εγώ σε αυτή τη θέση με τον Γιάννη Στάνκογλου δεν με πήρε τηλέφωνο κανείς»

ChrisTsiora