Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Buongiorno, εξέφρασε την άποψή του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.
Υποστήριξε πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Κασσελάκη είναι η συνεχής παρουσία στο προσκήνιο και η προβολή του.
«Από την αρχή, όταν οι υπόλοιποι στον ΣΥΡΙΖΑ τον υποστήριζαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μαζί του, εγώ είχα προειδοποιήσει ότι ο Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα της αριστεράς και πως το μόνο που αποζητά είναι η δημοσιότητα. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να προβάλει την προσωπική του ζωή, το σπίτι του, την κατοικία του στις Σπέτσες και ακόμα και στιγμές γυμναστικής με τον σύζυγό του, τον Τάιλερ», δήλωσε ο κ. Κούγιας.
Ο γνωστός δικηγόρος επεσήμανε ότι οι εξελίξεις αυτές ήταν αναμενόμενες και θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον μέλλον στην πολιτική σκηνή, τονίζοντας ότι η «απομυθοποίηση» αυτή μπορεί να οδηγήσει το κόμμα σε πλήρη περιθωριοποίηση.