Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ξανά στο σφυρί το ιστορικό σπίτι της στη Στησιχόρου

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ξανά στο σφυρί το ιστορικό σπίτι της στη Στησιχόρου

Για δεύτερη φορά βγαίνει προς πώληση το διαμέρισμα όπου έζησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην οδό Στησιχόρου, με ζητούμενη τιμή τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Λυσσέας μέσα από την εκπομπή Buongiorno, το ακίνητο είχε αγοραστεί στο παρελθόν από μια γυναίκα, η οποία ωστόσο έφυγε από τη ζωή, με αποτέλεσμα οι δικηγόροι των κληρονόμων να το επαναφέρουν στην αγορά.

Στα ανάκτορα της Στησιχόρου: Σπάνιες εικόνες από το διαμέρισμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη 2

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται σε μια καλαίσθητη πολυκατοικία με εντυπωσιακή είσοδο, διαθέτει μεγάλες τζαμαρίες που οδηγούν σε βεράντα με θέα προς τον Λυκαβηττό και αποπνέει τη γοητεία μιας άλλης εποχής.

Στα ανάκτορα της Στησιχόρου: Σπάνιες εικόνες από το διαμέρισμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη 11

Όπως τόνισε ο υπεύθυνος του γραφείου real estate που χειρίζεται την αγγελία, η αξία του ακινήτου δεν μετριέται μόνο σε χρήματα, αλλά και στο συμβολισμό του: «Δεν είναι θέμα τιμής, αλλά ψυχής, αφού πρόκειται για το σπίτι της πιο εμβληματικής προσωπικότητας της σύγχρονης Ελλάδας».

Στα ανάκτορα της Στησιχόρου: Σπάνιες εικόνες από το διαμέρισμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη 4

Related posts

Μαρινάκης για το Μπλόκο στους Ισραηλινούς Τουρίστες στη Σύρο: «Απαράδεκτη Εικόνα – Ο Νόμος Δεν Μπαίνει στο Ζύγι»

Magdas News

Γερουλάνος: «Δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε την κυβέρνηση για διαφάνεια στο Ταμείο Ανάκαμψης»

Magdas News

Μπιλ Γκέιτς για Ντόναλντ Τραμπ: Εντυπωσιάστηκα μαζί του στο δείπνο που είχαμε

Magdas News