Monday, May 25, 2026
Magda's News
Showbiz

Ανδρέας Λοβέρδος: «Δε μου αρέσει καθόλου το τραγούδι του Akyla»

Στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό βρέθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Buongiorno και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη. Ο γνωστός πολιτικός που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με τη μουσική, και πιο συγκεκριμένα τα ντραμς,. σχολίασε το τραγούδι του Akyla, με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ΄κατηγορηματικά ότι δεν του αρέσει το τραγούδι, ωστόσο ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στην ελληνική αποστολή.

«Δε μου αρέσει καθόλου το τραγούδι του Akyla. Δε μου αρέσει γενικά όλη αυτή η μουσική. Μακάρι να το πάρει το παιδί, και να είναι καλά και να το φέρει στην Ελλάδα. Δεν έχω να πω κάτι εναντίον αυτού, αλλά γενικά αυτή η μουσική δε μου αρέσει καθόλου. Καθόλου» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Related posts

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα παραμένουν μαζί: Η νέα τους κοινή εμφάνιση

Magdas News

Γιώργος Λάνθιμος: Αυτό είναι το επόμενο εγχείρημά του- και όχι δεν έχει να κάνει με τον κινηματογράφο!

Magdas News

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υπέβαλε τραγούδι για τη Eurovision 2026 – «Θα σας εκπλήξει όλους, δεν θα το περιμένετε!»

Magdas News