Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη- Χάρης Βαρθακούρης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι

Αντελίνα Βαρθακούρη- Χάρης Βαρθακούρης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έκαναν χτες το βράδυ μια κοινή δημόσια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί στη θεατρική ατμόσφαιρα του γηπέδου και μοιράστηκε στιγμές από την έξοδό του στα social media.

Η Αντελίνα ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της και συνόδευσε την τρυφερή ανάρτηση με τη λεζάντα «Με την αγάπη μου ❤️». Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό του ΑΝΤ1 τους συνάντησε και μίλησε μαζί τους για την βραδιά.

Για την εμπειρία της στο γήπεδο, η Αντελίνα σχολίασε: «Ήταν φανταστικά. Είμαι τρελή με το τένις, ο άντρας μου με έβαλε σε αυτό, αλλά είμαι και τρελή με τον Νόβακ». Από την πλευρά του, ο Χάρης εξήγησε τους λόγους της παρουσίας τους: «Ήρθαμε για τον Τζόκοβιτς. Τον αγαπάει πολύ και είπαμε σήμερα να έρθουμε να τον δούμε, είναι και πατριώτης πλέον. Εγώ μικρός έπαιζα τένις. Ο πρώτος μου προπονητής είναι ο παππούς της Σάκαρη».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει τυχερός στη ζωή του, ο Χάρης απάντησε με ειλικρίνεια: «Συνέχεια το λέω αυτό, στον λόγο μου. Διανύω μια περίοδο εδώ και 2-3 χρόνια μεγάλης τύχης και χτυπάω ξύλο κάθε μέρα και ευχαριστώ τον Θεό». Η βραδιά στο ΟΑΚΑ, όπως περιέγραψαν, ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και θαυμασμό για τον τενίστα.

Related posts

Ντορέττα Παπαδημητρίου & Γιώργος Γεροντιδάκης: Πιο Ερωτευμένοι από Ποτέ σε Δημόσια Εμφάνιση στο Κηποθέατρο Παπάγου

News Room Z

Μαριάννα Τουμασάτου: “Να με φωνάξουν κι εμένα στη ΓΑΔΑ”

News Room M

Η Καίτη Φίνου εκτάκτως ξανά στο νοσοκομείο

News Room M