Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
News

Αντώνης Ρέμος – Χρήστος Μάστορας: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη νυχτερινή Αθήνα – Ποιοι έδωσαν το παρών

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας ένωσαν τις φωνές, την ενέργεια και τη σκηνική τους παρουσία και το βράδυ της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου έκαναν πρεμιέρα σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο σπουδαιότερος ερμηνευτής της γενιάς του, με τη διαχρονική του ερμηνεία και το μοναδικό του ρεπερτόριο που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι, συναντά τον Χρήστο Μάστορα, που βρίσκεται στην πιο ώριμη στιγμή της εξαιρετικής του πορείας με αμέτρητες επιτυχίες.

Με ερμηνείες μοναδικές, εναλλαγές και ανατρεπτικά ντουέτα αλλά και ένα stage show υψηλής αισθητικής, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας, θα κάνουν τις αθηναϊκές νύχτες να απογειωθούν και τη διασκέδαση την απόλυτη εμπειρία. 

Δες φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή τους πρεμιέρα:

 

 

 

 

 

Ποιοι έδωσαν το παρών:

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης

Βίκυ Σταυροπούλου

 

Αντιγόνη Κουλουκάκου

 

Φωτογραφίες: NDP

Source link

Related posts

Κλέλια Ανδριολάτου: «Δεν θα εμφανίσω τη σχέση μου, δεν είμαι έτοιμη»

News Room

Κατερίνα Καινούργιου: Το «καρφί» on air – «Νόμιζα ότι είχα την καλύτερη παραγωγή, μέχρι που γνώρισα εσάς»

News Room

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το Σαββατοκύριακο με τον γιο του, Πάρη – «Σε 5 λεπτά έκανε το σπίτι λίμπα»

News Room