23.7 C
Αθήνα
Σάββατο, 16 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στη Ρόδο: Μπετονιέρα «εισέβαλε» σε αυλή σπιτιού

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στη Ρόδο: Μπετονιέρα «εισέβαλε» σε αυλή σπιτιού

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Ρόδο, στην περιοχή της Ιξιάς, όταν μπετονιέρα γεμάτη σκυρόδεμα κατέληξε μέσα στην αυλή κατοικίας.

Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά, καταφέρνοντας να βγει μόνος του από την καμπίνα. Όπως ανέφερε σε συναδέλφους του, σύμφωνα με το rodiaki.gr, τα φρένα δεν ανταποκρίθηκαν λίγο πριν από στροφή, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει ανεπιτυχώς να μειώσει την ταχύτητα χρησιμοποιώντας το χειρόφρενο.

Ρόδος μπετονιέραΙδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι περίπου δέκα λεπτά πριν από το συμβάν, παιδιά βρίσκονταν και έπαιζαν στην ίδια αυλή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Το όχημα, μαζί με το φορτίο σκυροδέματος, έχει συνολικό βάρος που φτάνει τους 33 τόνους και αναμένεται να απομακρυνθεί με τη συνδρομή ειδικού γερανοφόρου μηχανήματος. Σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν καταστεί εφικτή, εξετάζεται το ενδεχόμενο τεμαχισμού του σε μικρότερα τμήματα.

Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος έχει ήδη ξεκινήσει προανάκριση από τις αρμόδιες αρχές.

Related posts

Συναγερμός στον Περσικό Κόλπο: Εκκενώσεις σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου μετά από απειλές του Ιράν

News Room

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Με κοίταξα στον καθρέφτη και δεν με αναγνώριζα» – Η απώλεια κιλών και η αλλαγή στην εμφάνισή της

News Room

Παρέμβαση Τσίπρα στην Εθνική Διάσκεψη του Compagno e il Mondo: «Οι λαοί και οι �

News Room