25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 22 Ιουνίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Αποκλειστικό: Η Νικόλ Κίντμαν έρχεται για διακοπές στους Παξούς για τρίτη φορά

Αποκλειστικό: Η Νικόλ Κίντμαν επιστρέφει στους Παξούς για τρίτη φορά

Η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magdasnews.gr θα επισκεφθεί για τρίτη φορά τους γραφικούς Παξούς αυτό το καλοκαίρι.

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ, που έχει μαγέψει το κοινό με τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως Moulin Rouge και The Hours, επέλεξε ξανά το νησί των Παξών για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Νικόλ Κίντμαν θα φτάσει στην Ελλάδα στις 3 Αυγούστου, πετώντας πρώτα στην Κέρκυρα με αεροπλάνο. Από εκεί, θα μεταφερθεί στους Παξούς με πολυτελές σκάφος. Στη διάρκεια της παραμονής της, θα διαμείνει σε πολυτελή βίλα με την οικογένειά της, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ομορφιά του νησιού.

H ανάρτηση της Νικόλ Κίντμαν από την επίσκεψή της στην Ελλάδα το 2022:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η σταρ σκοπεύει να εξερευνήσει τα κρυστάλλινα νερά των Παξών και των Αντίπαξων με σκάφος, απολαμβάνοντας τις απόκρυφες παραλίες και τα γραφικά τοπία της περιοχής. Η Κίντμαν έχει εκφράσει στο παρελθόν τον θαυμασμό της για την ελληνική φιλοξενία και τις φυσικές ομορφιές των Παξών, και φαίνεται πως το νησί κατέχει πλέον μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι των Παξών ετοιμάζονται να υποδεχθούν για άλλη μια φορά την διάσημη ηθοποιό, η οποία με την παρουσία της προσδίδει λάμψη και δημοσιότητα στο μικρό αλλά πανέμορφο νησί του Ιονίου.

Related posts

Αιμίλιος Χειλάκης: “Δε μπορώ τη βλακεία πια”

News Room M

Μαρία Ιωαννίδου: “Κατάπια το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας με τον Φρέντυ”

News Room M

Klavdia: Σε σχέση με τον ράπερ Oge – Τη συνόδευσε στο σπίτι της μετά τη νίκη της στον εθνικό τελικό της Eurovision 2025

News Room M