26.4 C
Athens
Monday, May 25, 2026
Magda's News
Showbiz

Απρόοπτο στη σκηνή για τον Σάκη Ρουβά: Σκίστηκε το παντελόνι του

Απρόοπτο στη σκηνή για τον Σάκη Ρουβά: Σκίστηκε το παντελόνι του

Για ακόμη μία φορά, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω ενός απρόβλεπτου περιστατικού επί σκηνής, καθώς το παντελόνι του… δεν άντεξε.

Τα σκηνικά «ατυχήματα» φαίνεται πως έχουν γίνει σχεδόν συνήθεια τη φετινή σεζόν για τον δημοφιλή τραγουδιστή και αυτή τη φορά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της κοινής του εμφάνισης με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Τη στιγμή που σήκωσε τη συνάδελφό του στη σκηνή, το πίσω μέρος του παντελονιού του σκίστηκε ξανά, προκαλώντας χαμόγελα στο κοινό.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι δύο καλλιτέχνες και δεν άργησε να καταγραφεί σε βίντεο από τους θαμώνες, οι οποίοι ανέβασαν τα σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και η Νατάσα Θεοδωρίδου αντιμετώπισαν το απρόοπτο με χιούμορ και άνεση, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον επαγγελματισμό και τη θετική τους διάθεση πάνω στη σκηνή.

@gkchristy Η στιγμή του συμβάντος #sakis #rouvas #viral ♬ L.Delibes, Sylvia – Pizzicato – AllMusicGallery

@gkchristy Δες το μέχρι τελους .. Ενα παντελόνι παραπάνω !! Σακηηη!! #sakis #rouvas #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Christy Groutidou

Related posts

Ένας χρόνος χωρίς τον Βασίλη Καρρά: Στις 22 Δεκεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο

Magdas News

Νίκος Απέργης: Για δεύτερη φορά μπαμπάς ο τραγουδιστής – Γέννησε η Δώρα Παντέλη

Magdas News

5 posts του Ταίλερ Μακμπέθ που είδαμε μόλις “άνοιξε” το Instagram του

Magdas News