28.7 C
Αθήνα
Τρίτη, 26 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: “Δεν θέλω να μιλώ για τέτοια πράγματα”

Αθηνά Οικονομάκου: "Δεν θέλω να μιλώ για τέτοια πράγματα"

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τα πήρες όλα κι έφυγες», όπου έδειξε την υποστήριξή της στην παράσταση, αλλά και τη φιλική της σχέση με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τις σχέσεις της με την Βάσω, αναφερόμενοι σε παλαιότερα δημοσιεύματα που άφηναν να εννοηθεί πως οι δύο ηθοποιοί δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο στη φιλία τους.

Η Αθηνά, με την χαρακτηριστική της ηρεμία, απάντησε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Βάσω Λασκαράκη. «Φυσικά κι είναι όλα καλά», ανέφερε με σιγουριά, κλείνοντας έτσι τις όποιες φήμες ή παρεξηγήσεις. Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι δεν θέλει να μιλήσει για πράγματα που ακούγονται και δεν έχουν καμία βάση, ξεκαθαρίζοντας τη στάση της απέναντι στις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη ζωή των ανθρώπων του θεάματος.

Επιπλέον, η Αθηνά Οικονομάκου εξέφρασε τη στάση της απέναντι στον χρόνο και τη φροντίδα του εαυτού της. Ανέφερε ότι δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της και πως το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και ψυχικά ευτυχισμένοι. «Φροντίζω τον εαυτό μου και προσπαθούμε να μεγαλώνουμε όμορφα και να είμαστε ψυχικά υγιείς και σωματικά», τόνισε, δίνοντας μια αίσθηση ισορροπίας και αυτοεκτίμησης.

Με την παρουσία της στην πρεμιέρα, η Αθηνά έδειξε επίσης ότι η φιλία της με τη Βάσω παραμένει ισχυρή και οι όποιες φήμες δεν επηρεάζουν την προσωπική τους σχέση. Η απάντησή της αποκατέστησε την ηρεμία, ενώ η Αθηνά εξέφρασε την επιθυμία της να παρακολουθήσει την παράσταση της φίλης της όταν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις της.

Η δημόσια δήλωση της Αθηνάς ήταν ένα μήνυμα προς όλους, ότι η αληθινή φιλία και η υποστήριξη δεν πρέπει να παρασύρονται από εξωτερικούς παράγοντες και φήμες.

Related posts

Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω νιώσει την πίεση να παντρευτώ από τους δημοσιογράφους και όχι από την οικογένειά μου»

Chris

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Ρομαντικό Ταξίδι στη Σικελία – «Οι Μέρες Αυτές Θα Μείνουν Χαραγμένες στην Καρδιά μου»

Magdas News

Η τελευταία της εκπομπή πριν γίνει μαμά – Με μαύρα ρούχα η Κατερίνα Καινούργιου στο «αντίο» της από το πλατό

Chris