Magda's News
Ζωή

Αυτό είναι το τραγούδι του Ισραήλ για τη Eurovision που «κόπηκε» – Το ερμήνευσε για πρώτη φορα δημόσια η Έντεν

Η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision ερμήνευσε για πρώτη φορά το October Rain, την «απαγορευμένη» βερσιόν του τραγουδιού.

Το τραγούδησε μπροστά σε χιλιάδες άτομα στο Τελ Αβίβ, στην καθιερωμένη σαββατιάτικη συγκέντρωση των συγγενών των απαχθέντων από τη Χαμάς και των αγνοουμένων.

Το τραγούδι με το οποίο επρόκειτο αρχικά να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον διαγωνισμό, είχε τον τίτλο October Rain, με αναφορά στα γεγονότα του Οκτωβρίου και το τρομοκρατικό χτύπημα της Χαμάς, στο φεστιβάλ. Η EBU δεν έκανε δεκτούς τους στίχους του τραγουδιού, θεωρώντας πως εμπεριέχουν πολιτικό περιεχόμενο και έτσι μετά από τις απαραίτητες αλλαγές, η Έντεν τραγούδησε στο Μάλμε το Hurricane.

Το βράδυ του Σαββάτου (18/5), για πρώτη φορά ερμήνευσε την αρχική εκδοχή του τραγουδιού, με τους πρωτότυπους στίχους. Σε συγκέντρωση συμπαράστασης, η Γκολάν μαζί με άλλους καλλιτέχνες (μία εξ αυτών ήταν και η Netta νικήτρια της Eurovision 2018), ένωσαν τις φωνές τους και απαίτησαν από την κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα για την άμεση επιστροφή των ομήρων που κρατούνται ακόμα στη Γάζα.

Related posts

Το χαμόγελο του παιδιού: 1 παιδί κάθε 3 ημέρες βρέθηκε σε διαδικτυακό κίνδυνο

Magdas News

Ο οίκος CH Carolina Herrera παρουσιάζει στην CH Boutique στο Golden Hall τα Summertime Essentials για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Magdas News

Γρηγόρης Λέων: Όχι στις άδειες υποσχέσεις. ΜΑΖΙ θα είμαστε περήφανοι για την πόλη μας.

Magdas News