Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
Night life

Belize Athens: Ένας πολυδιάστατος all day προορισμός, που συνδυάζει κομψότητα & εκλεπτυσμένες γεύσεις, άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, με ένα sold out opening party!

Belize Athens: Ένας πολυδιάστατος all day προορισμός, που συνδυάζει κομψότητα & εκλεπτυσμένες γεύσεις, άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, με ένα sold out opening party!

Η Αθήνα απέκτησε έναν νέο, πολυδιάστατο προορισμό που υπόσχεται να γίνει σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τη γαστρονομία, την καλή παρέα και τη ζωντανή ατμόσφαιρα. Το “Belize Athens”, στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Καρόρη, έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα με ένα sold out opening party, που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, γεμίζοντας τον δρόμο με μουσική, φώτα και χαμόγελα.

Οι δημιουργοί του “Belize Athens” οραματίστηκαν έναν χώρο που να συνδυάζει κομψότητα, ποιότητα και αυθεντική φιλοξενία. Ένα μέρος που να μπορεί να σε συνοδεύει από το πρωινό καφέ και το brunch, μέχρι το δείπνο και το βραδινό ποτό, με τον ίδιο αέρα φινέτσας και άνεσης. Και φαίνεται πως πέτυχαν τον στόχο τους.

Το opening party συγκέντρωσε πλήθος καλεσμένων — φίλους, συνεργάτες, αλλά και γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου — που βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν “Καλή Αρχή” στη νέα αυτή προσθήκη του αθηναϊκού χάρτη διασκέδασης. Το εκρηκτικό DJ set του One Man Show και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα απογείωσαν την ατμόσφαιρα, χαρίζοντας στο event τη λάμψη που του άξιζε.

Η αρχιτεκτονική υπογραφή της Νάγιας Βουθούνη δίνει στο “Belize Athens” έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Ο χώρος αποπνέει ζεστασιά και κομψότητα: τραπέζια που προσκαλούν σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, αναπαυτικοί καναπέδες για στιγμές χαλάρωσης και ένα εντυπωσιακό bar με ψηλούς καθρέπτες που αντανακλούν τις αμέτρητες επιλογές από premium spirits. Στο επίκεντρο, η επιβλητική ξύλινη σκάλα με τη φωτεινή neon επιγραφή τραβά τα βλέμματα και δίνει έναν καλλιτεχνικό τόνο στο περιβάλλον.

Στην κουζίνα, ο βραβευμένος σεφ και “Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας 2025”, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, υπογράφει ένα μενού που βασίζεται σε εκλεκτές πρώτες ύλες και σύγχρονες τεχνικές. Κάθε πιάτο του “Belize Athens” είναι μια σύνθεση γεύσεων και αρωμάτων που αναδεικνύει την ελληνική δημιουργικότητα μέσα από μια διεθνή ματιά.

Για τους λάτρεις του brunch, το “Belize Athens” προσφέρει πρωτότυπες, “twisted” προτάσεις που σπάνε τη ρουτίνα του συνηθισμένου πρωινού, ενώ όσοι προτιμούν τις βραδινές εξόδους, θα ενθουσιαστούν με τα signature cocktails, όπως το “Purple Rain” και το “Cheap Thrills”.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με afternoon parties κάθε Πέμπτη και Κυριακή, όπου γνωστοί Έλληνες DJs θα γεμίζουν τον χώρο με ρυθμό και ενέργεια, καθιερώνοντας το “Belize Athens” ως το νέο αγαπημένο στέκι γεύσης και διασκέδασης στο κέντρο της πόλης.

Το “Belize Athens” δεν είναι απλώς ένα all day bar-restaurant — είναι μια εμπειρία φιλοξενίας που ενώνει την κομψότητα με την απόλαυση, και κάνει την Αθήνα να ζει ξανά στους ρυθμούς της.

Θεόδωρος Υφαντής - Steve OneManShow - Κυριάκος Κοζαντανίδης - Ερρίκος Λέσκος
Θεόδωρος Υφαντής – Steve OneManShow – Κυριάκος Κοζαντανίδης – Ερρίκος Λέσκος
Θεόδωρος Υφαντής - Ζήνα Κουτσελίνη - Κυριάκος Κοζαντανίδης - Μαρία Σολωμού - Ερρίκος Λέσκος - Στέργιος Brkic
Θεόδωρος Υφαντής – Ζήνα Κουτσελίνη – Κυριάκος Κοζαντανίδης – Μαρία Σολωμού – Ερρίκος Λέσκος – Στέργιος Brkic
Κώστας Φραγκολιάς - Γρηγόρης Γκουντάρας - Κατερίνα Ζαρίφη - Μαίρη Παλιαλέξη - Χάρης Σιανίδης
Κώστας Φραγκολιάς – Γρηγόρης Γκουντάρας – Κατερίνα Ζαρίφη – Μαίρη Παλιαλέξη – Χάρης Σιανίδης
Στέργιος Brkic - Μελίνα Μακρή - Κυριάκος Κοζαντανίδης - Zeraw
Στέργιος Brkic – Μελίνα Μακρή – Κυριάκος Κοζαντανίδης – Zeraw
Δροσούλα Χατζησάββα - Κατερίνα Στικούδη
Δροσούλα Χατζησάββα – Κατερίνα Στικούδη
Στέφανος Κακαβούλης - Σπύρος Μπιμπίλας - Αντώνης Αμπατζής
Στέφανος Κακαβούλης – Σπύρος Μπιμπίλας – Αντώνης Αμπατζής
Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κακκαβά
Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κακκαβά
Μελίνα Μακρή - Zeraw
Μελίνα Μακρή – Zeraw
Belize Athens: Ένας πολυδιάστατος all day προορισμός, που συνδυάζει κομψότητα & εκλεπτυσμένες γεύσεις, άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, με ένα sold out opening party!
Θεόδωρος Υφαντής – Δροσούλα Χατζησάββα – Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κακκαβά – Ερρίκος Λέσκος – Κατερίνα Στικούδη – Κυριάκος Κοζαντανίδης

Ναταλί Κακκαβά - Ζήνα Κουτσελίνη - Μαίρη Παλιαλέξη
Ναταλί Κακκαβά – Ζήνα Κουτσελίνη – Μαίρη Παλιαλέξη
Κατερίνα Ζαρίφη - Ζήνα Κουτσελίνη
Κατερίνα Ζαρίφη – Ζήνα Κουτσελίνη
Φίλιππος Κωνσταντίνος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Σοφία Παθέκα - Έφη Μαλτέζου - Art
Φίλιππος Κωνσταντίνος – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Σοφία Παθέκα – Έφη Μαλτέζου – Art

Related posts

Δύο μουσικά events από 12 ευρώ για την Παρασκευή

Magdas News

Λάμψη αστέρων και κόκκινα χαλιά στα φετινά βραβεία Maria Callas Monaco στη Βενετία

Magdas News

Στο DOT Beach Vibes τo original Sun:Set® Beach Party από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Magdas News