Το βράδυ της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου, ο Βόλος υποδέχθηκε επίσημα την εορταστική περίοδο με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε μια εκδήλωση που συνδύαζε λάμψη και μουσική.
Την παρουσίαση ανέλαβε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τη μουσική διασκέδαση προσέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Παρών ήταν και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μοιράστηκε τη σκηνή και μια εντυπωσιακή άμαξα με τους καλλιτέχνες, μπροστά σε πλήθος κόσμου.
Θερμό κλίμα στην εκδήλωση, έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο
Παρά την ενθουσιώδη υποδοχή από τους παρευρισκόμενους, τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν διαφορετική διάσταση στην εκδήλωση, με πλήθος χρηστών να εκφράζει αποδοκιμασία και ειρωνεία.
Η συνεργασία Καινούργιου-Μπέου στο στόχαστρο
Ένα από τα βασικά σημεία κριτικής ήταν η συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου με τον δήμαρχο Βόλου, δεδομένου ότι η παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε ασκήσει κριτική εναντίον του. Χρήστες δεν δίστασαν να σχολιάσουν την «αλλαγή στάσης» της, με χαρακτηριστικά σχόλια όπως: «Η Κατερίνα που μέχρι χθες τον έβριζε, τώρα χαμογελά μαζί του».

Αργυρός: Από τη Royal Albert Hall σε άμαξα στον Βόλο
Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν ξέφυγε από τα πυρά των σχολιαστών, οι οποίοι παρατήρησαν την εμφανή αμηχανία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αποφυγή χειραψίας με έναν παρευρισκόμενο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο: «Ο Αργυρός αρνήθηκε χειραψία; Σοκ!».

Οι σκωπτικές παρατηρήσεις δεν σταμάτησαν εκεί
Οι χρήστες ασχολήθηκαν και με την παρουσία της Κατερίνας Καινούργιου, σχολιάζοντας με χιούμορ την καλή της διάθεση: «Η Καινούργιου ένιωσε σαν να ζει το παραμύθι της!».

Διχασμός για την εορταστική εκδήλωση
Η φωταγώγηση του δέντρου στον Βόλο, που κάθε χρόνο αποτελεί σημείο αναφοράς, κατάφερε για άλλη μια φορά να διχάσει. Αν και το πλήθος έδειξε ενθουσιασμό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφεραν στο προσκήνιο ενστάσεις και αντιπαραθέσεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο.

