magdasnews.gr
Showbiz

Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Το πρόσφατο unfollow ανάμεσα στην Josephine και τον Νίνο στα social media έχει ρίξει σκιά στη σχέση τους, με πολλούς να αμφιβάλλουν για την κατάστασή τους.

Παρά τις δηλώσεις τους για μια εξαιρετική φάση στη ζωή τους, το ζευγάρι έχει πάντα προτιμήσει να κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Josephine «Τα καλά κορίτσια» σε γνωστό λούνα παρκ στου Ρέντη. Τότε ήταν που η Ζόζεφιν έκανε την αποκάλυψη ότι ο Νίνο είναι ο άνθρωπος της και πως ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου.

«Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Έχω γνωρίσει τους γονείς του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Πάντως, σύμφωνα με το γνωστό προφίλ στο Instagram, «soulaglamorous», είχαμε έναν ακόμα χωρισμό αυτές τις ημέρες, ανάμεσα σε ζευγάρι δύο τραγουδιστών…

Ιδού και οι λεπτομέρειες του κουίζ!

Σχετικές αναρτήσεις

Έκλεισε τα 50 η εντυπωσιακή Πενέλοπε Κρουζ – Η πορεία της από την Μαδρίτη στην κορυφή του Χόλιγουντ

News Room M

Ο Αργυρός τραγούδησε στο μεγάλο πάρτυ της Κριθαριώτη στο Παρίσι!

News Room G

Τι συνέβη με τον Νότη Σφακιανάκη; – το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

News Room G