Την πίτσα την αγαπάμε σε όλες της τις μορφές, ακόμα και κρύα την επομένη.
Κάποιες φορές ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν τρώγεται γιατί έχει μπαγιατέψει και ξεραθεί.
Γι’ αυτές λοιπόν τις φορές υπάρχει το τρικ με το νερό, που επαναφέρει τα κομμάτια που έχουν περισσέψει στα παλιά τους μεγαλεία.
Βάζουμε στο τηγανάκι το ξεραμένο κομμάτι και ρίχνουμε λίγο νερό ή δύο παγάκια.
Όσο το νερό εξατμίζεται, αυτή η υγρασία θα ενυδατώσει ξανά την ξεραμένη ζύμη, καταλήγοντας σε αφράτη και λαχταριστή πίτσα όπως όταν ήρθε.
Με τον ίδιο τρόπο δίνουμε και πάλι ζωή σε ένα μπαγιάτικο ψωμί.