Με λόγια βαθιάς συγκίνησης, ο Γιάννης Πάριος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την απώλεια της σπουδαίας Μαρινέλλα, με την οποία τον συνέδεε μακροχρόνια συνεργασία και εκτίμηση.
Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε με θαυμασμό στην προσωπικότητα και την πορεία της, υπογραμμίζοντας πως άνθρωποι σαν εκείνη δεν «φεύγουν» ποτέ πραγματικά, καθώς το αποτύπωμά τους παραμένει ανεξίτηλο στον χρόνο.
«Αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ. Αυτοί οι φάροι. Η Μαρινέλλα δεν έφυγε ποτέ, ούτε πρόκειται να φύγει ποτέ. Μόνο το όνομά της φτάνει. Δεν ήταν η μεγάλη κυρία του τραγουδιού. Ήταν κυρία, αλλά ήταν και μεγάλη τραγουδίστρια», είπε αρχικά ο Γιάννης Πάριος.
Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνεργασία τους, αποκαλύπτοντας πως αυτό που τον είχε εντυπωσιάσει περισσότερο ήταν η επαγγελματική της στάση και η ταπεινότητα που τη χαρακτήριζε, παρά το τεράστιο ταλέντο της.
«Εγώ έχω συνεργαστεί μαζί της πάρα πολύ. Πρώτα από όλα στον ίδιο χώρο, τρεις φορές. Αλλά αυτό που θα θυμάμαι πάντα για τη Μαρινέλλα, ότι ενώ ήταν καθηγητής, πανεπιστημίου στο τραγούδι, ήταν πιο υπάκουη μαθήτρια σε όλα της. Και η πιο σωστή επαγγελματίας. Να μας περιμένει… Ερχόμαστε όλοι».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, η σορός της Μαρινέλλας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη 31 Μαρτίου, από τις 08:00 έως τις 13:00, ενώ στη συνέχεια θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
