Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

“Δεν με βοήθησε που είμαι η κόρη του Μποσταντζόγλου. Δεν έχουν ανοίξει πόρτες”, λέει η Θαλασσινή Βοσταντζόγλου

"Δεν με βοήθησε που είμαι η κόρη του Μποσταντζόγλου. Δεν έχουν ανοίξει πόρτες", λέει η Θαλασσινή Βοσταντζόγλου

Η Θαλασσινή Βοσταντζόγλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, όπου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, αναφερόμενη στη σχέση της με τους γονείς της, το βαρύ επώνυμο που κουβαλά, αλλά και τις επαγγελματικές προκλήσεις που προκύπτουν λόγω αυτού.

Όπως αποκάλυψε, το όνομα “Θαλασσινή” ήταν επιλογή της μητέρας της, εμπνευσμένο από μία παιδική της φίλη. Μάλιστα, η Θαλασσινή έχει κρατήσει το επίθετό της ακριβώς όπως αναγράφεται στην ταυτότητά της.

Μιλώντας για τις συνεργασίες με την οικογένειά της, παραδέχτηκε ότι αρχικά δεν ήθελε καθόλου να συνεργαστεί με τους γονείς της, αν και με τον καιρό οι κοινές δουλειές τους είχαν τη δική τους συγκινητική διάσταση. «Όταν σκηνοθέτησα τη μαμά μου, υπήρχαν δυσκολίες και διαφωνίες, αλλά καταφέραμε να συμβαδίσουμε σε αισθητικό επίπεδο», εξομολογήθηκε, ενώ ξεκαθάρισε πως αποφεύγει τις συγκρούσεις.

Η Θαλασσινή αναφέρθηκε επίσης στη σημασία του ρομαντισμού στη ζωή, εκφράζοντας την επιθυμία της κάποια μέρα να απομονωθεί από την τεχνολογία και να περάσει χρόνο κοντά στη φύση. «Μερικές φορές σκέφτομαι να πετάξω το κινητό μου και να πάω σε ένα νησί για να ηρεμήσω», ανέφερε αστειευόμενη.

Όσον αφορά την κληρονομιά του παππού της, Μποστ, ανέφερε ότι, παρά το ότι δεν τον γνώρισε, νιώθει ένα βαθύ δέσιμο με το έργο του και την ιδιορρυθμία που το χαρακτηρίζει. «Έγραψε για θέματα που μας απασχολούν ακόμα και σήμερα. Όμως, το γεγονός ότι είμαι η κόρη του Μποσταντζόγλου δεν μου άνοιξε πόρτες», σημείωσε. Πρόσθεσε πως αποφεύγει την κριτική από τους γονείς της, ενώ η μητέρα της είναι αυτή που προσφέρεται συχνότερα να τη βοηθήσει, χωρίς όμως να το ζητάει η ίδια.

Related posts

Χρίστος Κούγιας: Μήνυση στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο για προσβολή μνήμης νεκρού

Magdas News

Η απίστευτη αποκάλυψη για το Νίκο Καρβέλα και την κόντρα Βίσση-Βανδή!

News Room M

Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας

News Room M