Τρίτη, 20 Ιανουαρίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

«Δεν μου αρέσει η εικόνα μου – Με βλέπουν και με λένε “χοντρέ” και “φάλαινα”»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά του

«Δεν μου αρέσει η εικόνα μου - Με βλέπουν και με λένε “χοντρέ” και “φάλαινα”» Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά του

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τη δική του προσπάθεια με τα κιλά, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια αυθόρμητη εξομολόγηση από το πλατό της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής σχολίασε την ανάρτηση του influencer, στην οποία εμφανίστηκε γυμνός αναδεικνύοντας το σώμα του, εκφράζοντας τόσο τον θαυμασμό του για την κίνηση αυτή όσο και τη δική του στάση απέναντι στην εικόνα του.

«Μίλησε ο άνθρωπος για τη μάχη που δίνει με τα κιλά. Αυτό που έκανε να βγει γυμνός, δείχνοντας ότι έχει την κοιλίτσα και τα πλαϊνά, που στον άντρα εκεί πάει το λίπος, ήταν μαγκιά του. Εγώ δεν θα το έκανα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, διευκρινίζοντας ότι, αν και δεν έχει θέμα με το βάρος του στην τηλεόραση, δεν θα προχωρούσε ποτέ σε μια τόσο προσωπική δημόσια έκθεση.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα με τα κιλά μου, δεν μου κάνουν ρετούς και δεν με αφορά, αλλά δεν θα το έβγαζα φωτογραφία. Δεν σου λέω ότι ντρέπομαι, και στην παραλία πάω, αλλά δεν θα το κράδαινα κιόλας».

Ο παρουσιαστής στάθηκε ιδιαίτερα και στα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο, τα οποία –όπως ανέφερε– τον επηρεάζουν έντονα. «Εμένα ντυμένο με βλέπουν και με λένε “χοντρέ” και “φάλαινα”, με καθυβρίζουν, για ποιο λόγο να τα ακούσω;» είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που δεν θα αναρτούσε ποτέ αντίστοιχη φωτογραφία.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση του με την εικόνα του: «Είναι και προσωπικό μου, εμένα δεν μου αρέσει η εικόνα μου, θα ήθελα να είχα λιγότερα κιλά, εγώ που είμαι ένας παχύς άνθρωπος μου αρέσω πιο πολύ αδύνατος». Και συμπλήρωσε: «η συντριπτική πλειοψηφία, αν κοιμόμασταν και μας ρωτάγαμε πώς θέλουμε να ξυπνήσουμε αύριο, θα ήταν με λιγότερα κιλά. Γνώμη μου». Όπως έγινε γνωστό, ο παρουσιαστής έχει ήδη ξεκινήσει γυμναστήριο.

Related posts

Θύμα κλοπής η Σόφη Ζαννίνου

News Room M

Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου για τις φήμες χωρισμού

News Room M

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Δεν θέλω να με πιάσει κανένας στο στόμα του”

News Room M