Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών βρέθηκαν ο Δημήτρης Οικονόμου και η σύζυγός του, Αλεξία Κουλούρη, για να γιορτάσουν την ορκωμοσία της κόρης τους, Μαριάννας.
Η Αλεξία Κουλούρη μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την ξεχωριστή στιγμή, γράφοντας:
«Πίσω από το άριστα κρύβεται η τεράστια προσπάθεια σου. Πάντα τέτοια αγάπη μου. Να έχεις υγεία να είσαι δημιουργική και να κοιτάς πάντα μπροστά στη ζωή σου».
Η Μαριάννα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, συγκεκριμένα στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Αλεξία Κουλούρη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και διατηρούν μια σχέση βασισμένη στην αμοιβαία στήριξη και την ουσιαστική επικοινωνία. Όπως είχε δηλώσει η Αλεξία σε παλιότερη συνέντευξή της:
«Είµαστε µαζί για την ουσία και όχι για το φαίνεσθαι. Για να µοιραζόµαστε ό,τι έχουµε κοινό και όχι να ξοδευόµαστε. Έχουµε σχέση ουσιαστική, στηρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ως αυθύπαρκτες όµως προσωπικότητες, διατηρούµε από την αρχή της γνωριµίας µας µέχρι και τώρα αυτόνοµες επαγγελµατικές διαδρομές».
