Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη καριέρα του, την προσωπική του ζωή και τις στιγμές που έχει μετανιώσει στην επαγγελματική του πορεία.
Με μεγάλη ειλικρίνεια, εξήγησε ότι η αγάπη του για τη δουλειά του είναι αδιαμφισβήτητη και ότι, παρόλο το κόστος που αυτή είχε στις προσωπικές του σχέσεις, δεν έχει μετανιώσει για τίποτα. «Πάντα βάζω ψυχή σε ό,τι κάνω», είπε, σημειώνοντας πως για εκείνον η επαγγελματική αφοσίωση δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο των media, αλλά θα ήταν το ίδιο έντονη και σε άλλες δουλειές, όπως η μαγειρική, προσπαθώντας πάντα να κάνει τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όσον αφορά τις δημόσιες αντιπαραθέσεις και τις φήμες γύρω από το όνομά του, ο Ουγγαρέζος τόνισε ότι δεν τον απασχολεί τι λένε οι άλλοι. Όπως είπε, γνωρίζει την αλήθεια του και πιστεύει ότι η αλήθεια θα βγει στο φως με το χρόνο. Αναφερόμενος στον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και περάσει αρκετές προσωπικές στιγμές, εξήγησε ότι η σχέση τους δεν είναι μια πρόσφατη γνωριμία, ενώ διευκρίνισε ότι, παρόλο που δεν ξεχνά τα όσα πέρασαν, δεν κρατάει κακίες και δεν θέλει να μιλάει δημοσίως για προσωπικά ζητήματα που αφορούν τη σχέση τους.
Αναφερόμενος στο μέλλον του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε την επιθυμία του να δημιουργήσει μια οικογένεια όταν φτάσει στα 50 του χρόνια, ανεξαρτήτως του πώς αυτή θα ορίζεται. Αυτή η δήλωση φανερώνει την επιθυμία του για προσωπική ολοκλήρωση και ευτυχία, κάτι που τον κάνει να επιθυμεί να έχει κοντά του ανθρώπους με τους οποίους θα μοιράζεται τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, παρά την έντονη επαγγελματική του πορεία και τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει, παραμένει πιστός στην αφοσίωση στη δουλειά του, αλλά και στην ανάγκη για ισχυρές προσωπικές σχέσεις και οικογενειακή ολοκλήρωση.