magdasnews.gr
Night life

Δύο τελευταίες εμφανίσεις για Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη

Γαλάνη

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Είσοδος Κινδύνου» η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει και τον Μάρτιο στο VOX και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας.

Είναι μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν, πάντα μαζί με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της.

Στη σκηνή μαζί της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και συνοψίζει τη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες – δημιουργούς που ξεχωρίζει.

Και αυτή τη φορά επέλεξε την Παυλίνα Βουλγαράκη ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια (Χίλιες ζωές και Δεν είπες κάτι).

Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην ακριβή της μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας, σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023.

Από εκεί το «Έλα Κοντά», το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα, καθώς και το Ένα λεπτό, το music video του οποίου κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, που τα ακούμε στο VOX μαζί και με άλλα τραγούδια του δίσκου τους.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Φαντασμαγορικό Opening Party για το νέο “Cabare Museum Bar” στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

News Room M

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι: Το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Newsroom

Δύο μουσικά events από 12 ευρώ για την Παρασκευή

Newsroom