Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
News

Ελισάβετ Σπανού: «Δεν θέλω να περνάει ότι είμαι ο σταυροφόρος της μονογονεϊκότητας»

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της καθώς και για τις δυσκολίες της μονογονεϊκότητας.

«Είναι το απόλυτο θαύμα! Δεν θυμάμαι τίποτα από τη ζωή μου πριν, δεν πίστευα ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο, δεν πίστευα ότι μπορώ να έχω τόση χαρά μέσα μου και ότι υπάρχει ένα πλάσμα το οποίο, με το που το κοιτάζω, υπάρχει λευκή σελίδα σε οτιδήποτε άλλο. Δηλαδή σβήνονται όλα, είναι μόνο η Αμέλια και μου δίνει χαρά ό,τι κι αν συμβαίνει» ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Στα 43 μου έμεινα έγκυος φυσικά ενώ πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω. Το είχα απολέσει σαν σκέψη, σκεφτόμουν ότι δεν θα μου συμβεί. Είχα κάνει κατάψυξη ωαρίου και, σκεφτόμουν, αν κάποια στιγμή θελήσω, θα το προσπαθήσω. Δεν το περίμενα ότι θα μου συμβεί, γι’ αυτό και οι αποφάσεις που πήρα μετά ήταν διαφορετικές.

Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για το γεγονός πως μιλάω ανοιχτά για τη μονογονεϊκότητα. ίσα ίσα που, από όταν μίλησα γι’ αυτό το πράγμα, με έχουν προσεγγίσει πάρα γυναίκες που βιώνουν παρόμοια ή πολύ πιο δύσκολα πράγματα από μένα. Δεν θέλω να περαστεί ότι είμαι ένας τύπος που βγαίνω και διαφημίζω αυτό το πράγμα, με ρωτάνε και απαντάω. Δεν θέλω να περνάει ότι είμαι ο ιππότης ή ο σταυροφόρος της μονογονεϊκότητας και βγαίνω και μιλάω γι’ αυτό» πρόσθεσε η Ελισάβετ Σπανού στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

Source link

Related posts

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ξέρω πώς παίρνουν τα δικόγραφα ούτε πώς φεύγουν, σίγουρα δεν βγάζουν πόδια»

News Room

Σοφία Μουτίδου για Στέφανο Παπαδόπουλου: «Μου έστειλε μήνυμα για την υπόθεση ενάμιση μήνα πριν»

News Room

Γιώργος Λιάγκας και Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί on air – «Το είχα ζητήσει και στο The 2Night και δεν έγινε ποτέ» είπε η Νάνσυ Αντωνίου

News Room