Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
News

Εμμανουήλ Κάραλης: «Είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και ο γιατρός είπε στους γονείς μου ότι δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου»

Ο Εμμανουήλ Κάραλης βρέθηκε καλεσμένος απόψε Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου για μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο σπουδαίος αθλητής αποκάλυψε ότι σε μικρότερη ηλικία είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, εξαιτίας του οποίου η αθλητική διαδρομή του κινδύνευσε να σταματήσει.

«Όταν ήμουν 18 χρονών είχα έναν πολύ μεγάλο τραυματισμό, είχα έναν οστικό οίδημα στα πόδια και ήταν τόσο δυνατός… Δεν ήμουν μπροστά όταν ο γιατρός είπε στη μητέρα μου ότι δεν θα καταφέρω να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν. Τότε είχα κάνει παγκόσμια ρεκόρ παίδων και εφήβων, οπότε είχα μια καριέρα να διανύσω. Είχα αυτόν τον τραυματισμό και ανακοινώνουν στη μητέρα μου ότι “ο Εμμανουήλ δεν θα συνεχίσει την καριέρα που έχει γιατί ο τραυματισμός αυτός είναι πάρα πολύ δύσκολος”.

Αλλά με την αγάπη που έχω στην οικογένεια μου ήταν αυτό που με κράτησε πραγματικά να παλέψω και να πιστέψω… Δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να ξαναφτάσω σε αυτό το επίπεδο. Όταν πιστεύουν πάρα πολύ οι γονείς σου, η οικογένεια σου είναι το φως. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που έχω αυτούς τους γονείς που με βοήθησαν να δω αυτό το φως και να με βγάλουν έξω από τραυματισμούς, ρατσισμό, κατάθλιψη. Είμαι τυχερός και ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια και με έχει αναθρέψει έτσι και τα βλέπω όλα θετικά» εξομολογήθηκε ο Εμμανουήλ Κάραλης.

 

Source link

Related posts

Μαρία Ηλιάκη: «Τόσα χρόνια είμαι δίπλα σε ηθοποιούς, μην πω πάλι ονόματα και παίζω στα sites, ένας δεν με έβαλε να παίξω στο θέατρο»

News Room

Η ζωή χωρίς interior design: Πιο γκρίζα απ’ όσο νομίζεις – Μάθε γιατί!

News Room

Άρης Τσάπης: Πατέρας για δεύτερη φορά ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Το βίντεο μέσα από το μαιευτήριο

News Room