21.4 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Eurovision 2026: Όταν όλοι επιλέγουν βιολί εμείς παίρνουμε το πατίνι μας και βγάζουμε την… λύρα! (video)

 

Ο Ακύλας «έφερε» ένα video game κάνοντας την σκηνή της Βιέννης, ολοκληρωτικά δική του, «πορτοκαλίζοντας» την Eurovision 2026.

Με τέλεια διάθεση, φωτεινό χαμόγελο και μία υπερπαραγωγή από τα μαγικά χέρια του Φωκά Ευαγγελινού κατάφερε να κάνει όλο το κοινό να τραγουδάει «Φέρτο μου, φέρτο μου».

Πινελιές AI, πυροτεχνήματα, ένα παιδικό πατίνι και ένα γρήγορο πέρασμα από την Παρθένα Χοροζίδου που έπλεκε χαλαρή στην πολυθρόνα του σπιτιού της, ένα άγαλμα από τα αρχαία της Ελλάδας και έναν τραγουδιστή να συμμετέχουν όλοι μαζί στο «Ferto».

Κατά τη διάρκεια της μπαλάντας, τα φώτα χαμήλωσαν και στην οθόνη πίσω από τον Ακύλα «έπεφταν» υπότιτλοι στα αγγλικά, μεταφέροντας το γλυκό μήνυμα για τη μαμά.

Τον τραγουδιστή συνόδευσαν οι Παρθένα Χοροζίδου, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Χρίστος Νικολάου και Κωνσταντίνος Μακρυπίδη.

Related posts

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το σκοτάδι με βοήθησε να βγω στο φως» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη του με την κατάθλιψη

Magdas News

Αλέξης Κούγιας: “Τότε αποκαλύφθηκε ότι έχω καρκίνο”

Magdas News

Κηδεία Παπαδάκη: Η Ελένη Μενεγάκη σπάραξε στην αγκαλιά της Τίνας Παπαδέλη

Magdas News