Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για τη συνεχιζόμενη υπόθεση revenge porn, συνοδευόμενη από αγαπημένα της πρόσωπα και τον σύντροφό της. Παρουσιάστηκαν μαρτυρίες και νέα στοιχεία, ωστόσο η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε ξανά και μεταφέρεται για άλλη ημερομηνία – δείτε εδώ ποια είναι αυτή.
Η εξέλιξη αυτή φέρεται να την απογοήτευσε, με την Influencer να αποχωρεί από την πίσω πόρτα χωρίς δηλώσεις – δείτε εδώ τα κλάματά της πριν ξεκινήσει η δίκη. Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζει πως η υπόθεση θα απαιτήσει χρόνο και προσπαθεί να παραμείνει σταθερή και ψύχραιμη απέναντι σε όλο αυτό.
Η δήλωση των κατηγορούμενων μετά τη δίκη revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το πρωινό του Σαββάτου 29/11, στην εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1, μεταδόθηκε η μοναδική δήλωση που έκαναν οι δύο κατηγορούμενοι μετά την τελευταία συνεδρίαση. Πρόκειται για τον άνδρα με τον οποίο η Ιωάννα Τούνη είχε έρθει σε ερωτική επαφή το συγκεκριμένο βράδυ, ο οποίος – σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί – γνώριζε πως υπήρχε κάμερα και τι συνέβη με την διαρροή του υλικού, καθώς και τον άνδρα που κρατούσε την κάμερα. «Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, ευελπιστούμε σε μία δίκαιη απόφαση», δήλωσαν λιτά, με το πάνελ της εκπομπής να σχολιάζει την στάση τους και να απορεί με το ότι, ενώ κατηγορούνται, εμφανίζονται να ζητούν οι ίδιοι δικαίωση.
Η ψυχολογική της κατάσταση
Λίγες ημέρες πριν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – πρώην σύντροφος και πατέρας του παιδιού της – μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star στα εγκαίνια του νέου του καταστήματος στη Νέα Σμύρνη. Στη δήλωσή του αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και στη μάχη που δίνει ως θύμα revenge porn, αποκαλύπτοντας και το πώς είναι σήμερα ψυχολογικά.
«Είναι η μητέρα του παιδιού μου και όχι μόνο αυτό. Από την αρχή σε όλο αυτό το κομμάτι ήμουν πολύ υποστηρικτικός. Αυτό που κάνει είναι αξιοθαύμαστο. Οποιαδήποτε κοπέλα περνάει μία τέτοια φάση να μιλάει, να υπάρξει δικαίωση. Δεν θέλω θα κάνω δημόσιο δικαστήριο επειδή έχω το βήμα για κάποιους ανθρώπους, αλλά όταν υπάρχουν τέτοια περιστατικά καλό είναι να υπάρχει ανάλογη τιμωρία», εξομολογήθηκε.
Για την ψυχολογική της κατάσταση πρόσθεσε: «Πώς να είναι καλά κάποιος άνθρωπος που έχασε τη μητέρα του και πάρα πολλά πράγματα και είναι δύσκολο για κάθε άνθρωπο που είναι δίπλα της να λογοκρίνεται επειδή κάνει παρέα μαζί της;».
