Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Ευγενία Ξυγκόρου: “”Είναι η προσπάθεια να κρατήσεις τη ζωή το χρόνο που περνάει και τις καταστάσεις που φεύγουν και δε γυρίζουν πίσω”

Ευγενία Ξυγκόρου: ""Είναι η προσπάθεια να κρατήσεις τη ζωή το χρόνο που περνάει και τις καταστάσεις που φεύγουν και δε γυρίζουν πίσω"

Η Ευγενία Ξυγκόρου, μία από τις ανερχόμενες ταλαντούχες ηθοποιούς, μίλησε για την προσωπική της σχέση με τη ζωή, το χρόνο και την αναγνωρισιμότητα σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day. Μέσα από την κουβέντα της, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε την αδυναμία της να αποχωριστεί αντικείμενα που συνδέονται με σημαντικές στιγμές στη ζωή της, κάνοντάς τη να εμβαθύνει στη φιλοσοφία της για την αδυναμία του ανθρώπου να ελέγξει το πέρασμα του χρόνου.

Η συμμετοχή της στο έργο «Προξενιό της Ιουλίας» αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές εμπειρίες στην καριέρα της, κάτι που η Ευγενία χαρακτηρίζει σχεδόν ως «όνειρο». Η αναγνωρισιμότητα που αποκόμισε από αυτή τη συμμετοχή την έκανε να αντιληφθεί τη δύναμη που έχει η τηλεόραση και το θέατρο στη διαμόρφωση της εικόνας ενός ηθοποιού στη δημόσια συνείδηση. «Με περίμεναν απ’ έξω από το θέατρο και μου έλεγαν «Α, η Ιουλία». Συνειδητοποίησα ότι με ήξεραν και με είχαν δει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η καριέρα που την έχει κερδίσει, αλλά και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τις προσωπικές της σχέσεις με τα αντικείμενα γύρω της. Η Ευγενία εξήγησε ότι έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με την απόρριψη πραγμάτων που έχει συνδυάσει με προσωπικές της στιγμές. «Έχω θέμα με τα διάφορα πραγματάκια, ειδικά άμα σημαίνουν κάτι ή τα έχω συνδυάσει με κάτι, δεν μπορώ να τα πετάξω», είπε χαρακτηριστικά. Για εκείνη, τα αντικείμενα έχουν μία ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελούν μια μορφή συντήρησης των αναμνήσεων και της ζωής που περνά, κάτι που τη συνδέει με το παρελθόν και τις στιγμές που δεν γυρνούν πίσω.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το πιο περίεργο αντικείμενο που έχει κρατήσει προέρχεται από μία εργασία στη δραματική σχολή και είναι ένα κομμάτι από το χαρτόνι του ρολού υγείας, το οποίο χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια μίας άσκησης. Για εκείνη, τα αντικείμενα αυτά συμβολίζουν την προσπάθεια να κρατήσει τη ζωή και τις καταστάσεις ζωντανές, πέρα από το χρόνο και την αίσθηση της φθοράς που προκαλεί η πορεία του.

Related posts

Λένα Ζευγαρά: “Έχω ψάξει κινητό πρώην συντρόφου μου”

News Room M

Μανώλης Κονταρός: “Πολλοί έλεγαν ότι επαγγελματικά τέλειωσα”

News Room M

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν ξέρω πού βρέθηκε αυτό το εξώδικο

News Room M