magdasnews.gr
Showbiz

Εύη Δρούτσα: Η άγνωστη περιπέτεια με την καρδιά της και τα ελληνικά που δεν γνώριζε η Φουρέιρα

Εύη Δρούτσα: Η άγνωστη περιπέτεια με την καρδιά της και τα ελληνικά που δεν γνώριζε η Φουρέιρα

Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση, η στιχουργός Εύη Δρούτσα μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της, τις επιλογές της για τη ζωή και τον θάνατο, καθώς και τον θαυμασμό της για την πορεία του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα.

«Η καρδιά μου έφτασε στο 1»

Αναφερόμενη στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά της, η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε ότι πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κίνδυνο. «Πριν από 20 μέρες, έπεφτα κάτω στα καλά καθούμενα. Μια μέρα, ενώ ήμουν σπίτι, κατέρρευσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Ο γιατρός μου είπε ότι η καρδιά μου είχε φτάσει στο 1, που σημαίνει θάνατος. Ευτυχώς, με αγωγή και παρέμβαση, η κατάστασή μου σταθεροποιήθηκε και χρειάστηκε να κάνω μπαλονάκι», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια απέδωσε τη σωτηρία της σε «άγγελους» και δήλωσε πως αισθάνεται ότι πήρε παράταση ζωής.

Η επιλογή της μοναξιάς και της ελευθερίας

Η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε ότι έχει επιλέξει τη μοναξιά ως τρόπο ζωής. «Είμαι και θα είμαι μόνη μου μέχρι να πεθάνω. Έχω κάνει χαρτί να μη μάθει κανένας ότι πέθανα, και μια φίλη μου θα αναλάβει να με κάψει. Δεν θέλω ανθρώπους που με στενοχώρησαν να κάνουν ότι κλαίνε στην κηδεία μου», δήλωσε. Όπως εξήγησε, η στενοχώρια που βίωσε από το περιβάλλον της συνέβαλε στην επιδείνωση της υγείας της.

Ο θαυμασμός για τους εργατικούς καλλιτέχνες

Μιλώντας για τη μουσική σκηνή, η Εύη Δρούτσα εξήρε την επιμονή και τη δουλειά καλλιτεχνών όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα. «Ο Αργυρός δεν ήταν καλός στο “Fame Story” και τον είχα κόψει. Ωστόσο, δούλεψε σκληρά και σήμερα θα τον έπαιρνα να τον φιλήσω για όσα έχει πετύχει. Το ίδιο ισχύει για τη Φουρέιρα, που ξεκίνησε χωρίς να ξέρει ελληνικά και δούλεψε κάτω από αντίξοες συνθήκες», ανέφερε.

Η Εύη Δρούτσα κλείνοντας, υπογράμμισε πως εκτιμά βαθιά όσους παλεύουν για τα όνειρά τους με θυσίες και αφοσίωση, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο.

Related posts

Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Το μυαλό του είναι…ακατοίκητο»

News Room M

Τι απαντά η Δήμητρα Κατσαφάδου για το πρόστιμο των 300.000€ αναφορικά με τις εκπτώσεις

News Room M

Η αινιγματική δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου: “Μπορεί να είμαι άλλα όμως αχάριστη δεν είμαι σε καμία περίπτωση”

News Room M