25.1 C
Athens
Monday, May 25, 2026
Magda's News
Showbiz

Γιώργος Αυτιάς: «Δε μου λείπει η τηλεόραση, ήθελα να αφήσω δρόμο στα νέα παιδιά»

Τον Γιώργο Αυτιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος στο αεροδρόμιο.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, αλλά και για την καθημερινότητά του στην Ευρωβουλή.

«Μετά από 34 χρόνια στην τηλεόραση, έπρεπε να αλλάξω και να βρω έναν δρόμο, ο οποίος θα ήταν ίδιος με αυτόν που έκανα», είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μετάβασή του στην Ευρωβουλή, λέγοντας: «Δεν αλλάζουν πολλά θέματα από την τηλεόραση και από την Ευρωβουλή, αν παρακολουθείς την κοινωνία. Δεν μου λείπει η τηλεόραση, ήθελα να αφήσω δρόμο στα νέα παιδιά. Τα νέα παιδιά έχουν το μέλλον».

Όταν ρωτήθηκε για όσα συμβαίνουν στον ΣΚΑΪ και τις αλλαγές που αφορούν τον Βασίλη Παπαδρόσο και τη Σία Κοσιώνη, απάντησε: «Δεν το έχω παρακολουθήσει. Πάντως, και οι δύο είναι εξαιρετικοί συνάδελφοι».

Related posts

Ελένη Φουρέιρα για Άννα Βίσση: «Της στέλνω συνέχεια μηνύματα, τη λατρεύω – Είναι μια συνεργασία που θα ήθελα πολύ να την κάνω»

Magdas News

Η Υβόννη Μπόσνιακ «ξεσπά» για τους γείτονές της!

Magdas News

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη, αλλά οφείλουμε να είμαστε με τη σωστή πλευρά»

Magdas News