magdasnews.gr
Ταξίδια

H Κάρπαθος ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024

Η Κάρπαθος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των διεθνών ΜΜΕ εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν.

Πρόσφατα, η Evening Standard συμπεριέλαβε την Κάρπαθο ανάμεσα στους δέκα ιδανικούς προορισμούς της Ευρώπης για διακοπές κατά τη χαμηλή σεζόν (https://www.standard.co.uk/lifestyle/travel/warm-winter-sun-destinations-europe-travel-holiday-a4343591.html). Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η Κάρπαθος προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες χωρίς υπερβολικά κόστη και προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία του τρόπου ζωής που διατηρείται στα ελληνικά νησιά.

Επίσης, ο Guardian συμπεριέλαβε τη Σαρία, στις 24 πιο συναρπαστικές εμπειρίες για παραθερισμό σε ονειρικές παραλίες (https://www.theguardian.com/travel/2024/jan/20/24-of-the-best-under-the-radar-beaches-in-southern-europe-greece-spain-france-croatia-italy-portgual). Σύμφωνα με το διεθνές μέσο, οι διακοπές στην Κάρπαθο προσφέρουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από τα γραφικά χωριά, την ξεχωριστή γαστρονομία, τις μοναδικές παραδόσεις και την Σαρία, που κάποτε αποτελούσε αγαπημένο λημέρι των πειρατών.

Η ανοδική δυναμική του τουρισμού στην Κάρπαθο επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη ένταξη της στους δέκα δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, σύμφωνα με ψηφοφορία στην ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Griekenland.net. Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Καρπάθου, Τάσος Μηλιός, τόνισε τη σημασία της προβολής του προορισμού μέσω διεθνών μέσων για την προσέλκυση ταξιδιωτών που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Μήλος: Ο αγαπημένος προορισμός των συντακτών του Conde Nast Traveller

News Room A

Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τουριστικός προορισμός για το 2024 – Δείτε ποιοι άλλοι είναι σούπερ φθηνοί

Newsroom

Φαλάσαρνα: Κολυμπώντας στα κρυστάλλινα νερά της Κρήτης – Ο επίγειος παράδεισος του καλοκαιριού

News Room A