Η Μάγδα Τσέγκου κάθε Σάββατο μας προτείνει τις πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές προτάσεις για να περάσουμε ξέγνοιαστες και ποιοτικές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά μας.
Μέρη καλά κρυμμένα, που δεν είναι ευρέως γνωστά, αλλά και hot προορισμοί μας περιμένουν για να περάσουμε την πιο χαρούμενη ώρα της εβδομάδας!
Αυτό το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 17:45, η Μάγδα μας πρότεινε μία ονειρική βόλτα στον Εθνικό Κήπο!

Λίγο αργότερα, στον Βοτανικό παρουσίασε ένα από τα ελάχιστα οινομαγειρεία με αυθεντικό φαγητό και μπουζουκάκι! Στη συνέχεια, ανακαλύψαμε μαζί της πόσο ζωντανή περιοχή είναι το Αιγάλεω. Από το γαλήνιο Μπαρουτάδικο μέχρι τα ρακάδικα με τη νεολαία, όπου το γλέντι στήνεται εύκολα στον πεζόδρομο.
Αμέσως μετά, στην Αρτέμιδα συνάντησε μία… Χήρα που γράφει ιστορία στο φαγητό.

Το «Happy Hours» ταξίδεψε στη χιονισμένη Παύλιανη, το χωριό που δεν θα πιστεύετε πόσο δημιουργικό είναι και πόσα πράγματα έχετε να δείτε και να κάνετε… αλλά και στην υπέροχη Θεσσαλονίκη!
«Happy Hours», με τη Μάγδα Τσέγκου: Κάθε Σάββατο στις 17:45 στο OPEN
Δείτε εδώ το 8ο επεισόδιο της εκπομπής:
