16.6 C
Αθήνα
Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Τα δικά μου νέα

«Happy Hours»: Όλα όσα μας έδειξε η Μάγδα Τσέγκου στο 9ο επεισόδιο της εκπομπής

«Happy Hours»: Όλα όσα μας έδειξε η Μάγδα Τσέγκου στο 9ο επεισόδιο της εκπομπής

Η Μάγδα Τσέγκου κάθε Σάββατο μας προτείνει τις πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές προτάσεις για να περάσουμε ξέγνοιαστες και ποιοτικές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά μας.

Μέρη καλά κρυμμένα, που δεν είναι ευρέως γνωστά, αλλά και hot προορισμοί μας περιμένουν για να περάσουμε την πιο χαρούμενη ώρα της εβδομάδας!

Το προηγούμενο Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 17:45, η Μάγδα μας πρότεινει να ανέβουμε με τελεφερίκ στον Αη-Γιώργη στον Λυκαβηττό, ώστε να απολαύσουμε το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα!

Μάγδα Τσέγκου Happy Hours

Πήγαμε μαζί της στον Πειραιά για να δοκιμάσουμε υπέροχο χειροποίητο προζυμένιο ψωμί σε ξυλόφουρνο, αλλά και μέχρι τον Χολαργό για να δούμε από κοντά τον τελευταίο παραδοσιακό τσαγκάρη!

Στη συνέχεια, ανακαλύψαμε την ξαναγεννημένη Κυψέλη με τη θρυλική Φωκίωνος Νέγρη.

Το Happy Hours ταξίδεψε στη βασίλισσα του Καρναβαλιού, την Πάτρα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη για… σπέσιαλ τοστ!

«Happy Hours», με τη Μάγδα Τσέγκου:  Κάθε Σάββατο στις 17:45 στο OPEN

Δείτε εδώ το 9ο επεισόδιο:

Related posts

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό στο Κτήριο ΑΜΕΑ στο Ελληνικό.

Magdas News

«Happy Hours» με τη Μάγδα Τσέγκου: Όλα όσα θα δείτε αυτό το Σάββατο στις 17:45 στο OPEN

News Room M

Μάγδα Τσέγκου και Γιώργος Αυτιάς βραβεύτηκαν μαζί απο την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Θαλαμηγών

Magdas News