Με ευδιάθετη παρουσία, χαμόγελο και εμφανή διάθεση αυτοσαρκασμού έδωσε το «παρών» η Δήμητρα Ματσούκα το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ Hotel Amour. Η γνωστή ηθοποιός, που το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε έντονα τη δημοσιότητα, ξεκαθάρισε πως στόχος της είναι να αφήσει πίσω ό,τι αρνητικό και να προχωρήσει μπροστά με αισιοδοξία.
Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες —ανάμεσά τους και του Happy Day— αναφέρθηκε στη νέα χρονιά και στη φιλοσοφία ζωής που επιλέγει από εδώ και πέρα. Όπως σημείωσε, δεν έχει νόημα να επιβαρύνεται κανείς με τα δυσάρεστα του παρελθόντος, αλλά να τα αφήνει πίσω και να συνεχίζει.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Αφήνω πίσω μου τα άσχημα του 2025. Τι να κάνω; Να τα πάρω μαζί μου; Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, να κοιτάμε μπροστά και να σκεφτόμαστε πολύ ωραία και θετικά».
Με χιούμορ αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο περιστατικό με το δίπλωμα οδήγησης, επιχειρώντας να ελαφρύνει το κλίμα. Όπως είπε χαμογελαστή:
«Το ‘χω μαζί μου! Το ‘χω στην πρεμιέρα εδώ μαζί μου και θέλω να το μοιραστώ οπωσδήποτε μαζί σας».
Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2025 η Δήμητρα Ματσούκα συνελήφθη επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και πινακίδες, υπό την επήρεια αλκοόλ και με ταχύτητα άνω του επιτρεπτού ορίου. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη, επιβάλλοντάς της ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή, καθώς και δικαστικά έξοδα 200 ευρώ. Στην ηθοποιό αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, έπειτα από αίτημα του συνηγόρου της, Αλέξη Στεφανάκη.
Σήμερα, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά με θετική σκέψη και χαμόγελο. Με αφορμή την παρουσία της στο θέατρο, έστειλε το μήνυμα πως οι δυσκολίες μπορούν —και πρέπει— να μένουν πίσω, αφήνοντας χώρο για νέα ξεκινήματα.
