Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
Είμαι γυναίκα!

Η Ελένα Κουλαουζίδου υποδέχεται το φθινόπωρο με μια λαμπερή επίδειξη μόδας

Με τα πιο όμορφα φωτεινά λαμπερά εντυπωσιακά χρωματα υποδέχτηκε το φθινοπωρο η Ελενα Κουλαουζιδου Collection 2024-25 στην επίδειξη μόδας της.

H γνωστή σχεδιάστρια παρουσίασε, γούνες, δερμάτινα, μουτον κασμίρ σε χρώματα κεντημένα με swarovski χειροποίητα και μοναδικά σχέδια.

Σοφία Βούλτεψη, Έλενα Κουλαουζίδου, Σοφία Ταξιάρχου

 

Ρένα Φλεβαράκη, Μαρία Μάτσα, Λένα Αυγενάκη

 

Πολλές γνωστές Αθηναίες έδωσαν το παρών στην λαμπερή βραδιά.

Μαρία Μάτσα, Ντέμη Βερνίκου
Χάρις Μιχαηλίδου, Μαρία Μιχαλοπούλου, Χριστιάνα Αλατάνη, Μαριάνθη Καφετζή

Βασικό ρόλο είχαν οι Sponsores “Η Δύναμη τηs Προσφοράς”τηs Κα. Έμηs Λιβανίου” και η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων τηs Κα Ρένας Ταμπακάκη.

Για την επίδειξη μόδας συνέβαλαν ο Ντέιβιντ Ραλντ και η Έφη Μπουρούση με το πολυτελές γυμναστήριο, ο Γιώργος Φακούτσος με το φυσιοθεραπευτικό κέντρο, τα VENUS MEDICINE CLINIK του Βύρωνα, ενώ την επιμέλεια του μακιγιάζ ανέλαβε η Ελένη Μέλιου και τις κομμώσεις των κοριτσιών ο Θοδωρής Μπουρνέλης.

Τέλος, ο Μάκης Τσουκαλάς και το ζαχαροπλαστείο Ourse με τα εκλεκτά του εδέσματα ικανοποίησε τις γευστικές απαιτήσεις των παρευρισκομένων.

Φωτογραφικό υλικό: PAPADAKIS PRESS

Related posts

Κοιμάσαι με το σουτίεν; Δες τι μπορεί να πάθεις σύμφωνα με τις έρευνες.

News Room

Φοβερά γονίδια: Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μας συστήνει τη μητέρα της -Και οι δύο μοιάζουν 20 χρόνια νεότερες [εικόνες]

News Room

Ρετρό διάθεση και θηλυκότητα με επίκεντρο την άνεση!

Magdas News