magdasnews.gr
Τετ α τετ με την Μάγδα

Η Γκαλένα Βελίκοβα μιλάει πρώτη φορά για την υποψηφιότητα της με το Νίκο Χαρδαλιά

Η γνωστή επιχειρηματίας και χορογράφος Γκαλένα Βελίκοβα, με αύρα αυτοπεποίθησης και κομψότητας, με θετική ενέργεια, με σπουδές και δυνατό βιογραφικό, διεκδικεί την ψήφο των πολιτών ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική μπροστά».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023», μίλησε στην δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου για την επιτυχημένη μακρόχρονη επαγγελματική και τηλεοπτική της πορεία, για την οικογένεια της  και τους στόχους της και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.Η Γκαλένα Βελίκοβα, έχει κάνει πάρα πολλές σπουδές με εξαιρετικό ενδιαφέρον η καθεμία από αυτές. Συγκεκριμένα είναι διδάκτωρ χοροθεραπείας, είναι πτυχιούχος με μάστερ στη Νομική Σχολή και λέκτορας στην ΟΥΝΕΣΚΟ με θέμα την χοροθεραπεία.

Από τo 2001 μέχρι και σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τις 10 σχολές χορού ‘galenas dance studios’ που διατηρεί στην Αθήνα, εκπαιδεύοντας μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες και εκτός από αυτά, εκπαιδεύουν και νέους για να γίνουν καθηγητές χορού το οποίο αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στην δραστηριότητα τους. Είναι πολύ περήφανη που εκατοντάδες απόφοιτοι από τις σχολές της εργάζονται σήμερα σε διάφορες σχολές χορού σε όλη την Ελλάδα ή έχουν ανοίξει οι ίδιοι την δική τους επιχείρηση. Διδάσκουμε τον επαγγελματικό χώρο, τον αθλητικό, τον ερασιτεχνικό, όμως η χοροθεραπεία είναι κάτι πιο ξεχωριστό για εκείνη βαθιά στην ψυχή της.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ:

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλά για όλα στη Μάγδα Τσέγκου

News Room M

Οδηγός επιβίωσης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στο lockdown – Ο Ηλίας Χατζηγεωργίου στη Μάγδα Τσέγκου

News Room A

Η κορυφαία ποδολόγος στην Ελλάδα Ευγενία Γιάννου μιλάει για την ποδολογία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την υγεία των ποδιών μας

News Room