Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Η Καίτη Γαρμπή για την περιπέτεια υγείας της: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα…»

Η Καίτη Γαρμπή για την περιπέτεια υγείας της: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα...»

Σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και γνωστά πρόσωπα, το θέατρο Γκλόρια φιλοξένησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Σεσουάρ για Δολοφόνους», με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά να δίνουν το «παρών» και να τραβούν τα βλέμματα.

Το αγαπημένο καλλιτεχνικό ζευγάρι μίλησε για τη συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια, τις εμπειρίες του από την τηλεόραση, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο J2US. Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε η Καίτη Γαρμπή λόγω προβλήματος υγείας, τονίζοντας τη σημασία της αλληλοστήριξης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η τραγουδίστρια:
«Ακόμα δεν έχουμε οριστικοποιήσει το αν θα είμαστε στο J2US, αλλά… ναι, ανεπίσημα πιστεύω θα είμαστε. Εγώ μάλλον θα μπορέσω. Θα βολέψουν έτσι οι ώρες. Εννοείται ότι ως coach, ο Διονύσης θα το έκανε τέλεια. Αλλά ο Διονύσης είναι πολύ χαμηλών τόνων για να κάνει τέτοιο πράγμα. Η συνεργασία με τον Διονύση είναι ό,τι καλύτερο έχω ζήσει μέχρι τώρα στα χρόνια που δουλεύω».

Στη συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή στάθηκε ιδιαίτερα στην περίοδο που αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της, περιγράφοντας πόσο δύσκολα βίωσε εκείνες τις ημέρες:
«Το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ήταν που ακύρωσα τις εμφανίσεις μου, απλά εδώ έχω συμπαράσταση. Θα μπορούσε ο Διονύσης να πάει μόνος του, αλλά αυτό δεν θα ήταν σωστό. Γιατί εγώ πραγματικά πέρασα πάρα πολύ άσχημα, με πολύ υψηλό πυρετό, με πολύ βήχα, δεν έβγαινε φωνή και καθίσαμε στο σπίτι».

Από την πλευρά του, ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε με τρυφερότητα για τη σύζυγό του, υπογραμμίζοντας πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή της και πόσο αυτονόητη ήταν η επιλογή του να σταθεί δίπλα της:
«Η Καίτη Γαρμπή για να μην πάει στο μαγαζί, πάει να πει ότι δεν μπορούσε να σηκωθεί. Κατάλαβες; Σε παρακαλώ… 30 χρόνια τη φροντίζω, τώρα δεν θα τη φροντίσω;».

Related posts

Φωτεινή Πιπιλή: “Η δημοσιογραφία είναι το ίδιο πράγμα με την πολιτική”

News Room M

Ναταλία Γερμανού: «Ανάμεσα στον Χριστό και τον Γιώργο Λιάγκα μεσολαβούν και κάποια ονόματα…»

News Room M

Στέλιος Ρόκκος: Δεν αντέχω στη Λήμνο, θα φύγω από το νησί

Magdas News