Η κωμική θεατρική παράσταση ΣΤΟ ΤΣΑΚ ! μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Radio City Theatre στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Αθήνα στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης.
Ένα από τα πιο σύνθετα είδη κωμωδίας, η φάρσα προσαρμόστηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις κι επικαιροποιήθηκε πάνω στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και δεν αφήνει ούτε δευτερόλεπτο αναξιοποίητο χωρίς ξεκαρδιστικό γέλιο. Στο Τσακ! η κωμωδία που έρχεται να σας ταράξει και να σας κάνει να θέλετε να τη δείτε ξανά και ξανά σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λύρα.
Εκδοτικός οίκος Σεβαστού – Κούκου. Ο Απόστολος Σεβαστός ετοιμάζεται για ένα δείπνο στις οκτώ με τη σύζυγο του Βασιλική Σεβαστού και κάποιους εκδότες. Ο Τόνυ Κούκος πείθει τον συνέταιρο και φίλο του Απόστολο να του δανείσει το σπίτι του, όσο θα λείπει, για να βρεθεί με την παράνομη σχέση του. Λίγο πριν η Βασιλική έχει αναγκαστεί να παραχωρήσει το σπίτι στη φίλη της και σύζυγο του Τόνυ, Μαίρη Κούκου για την πρώτη δια ζώσης γνωριμία με νεαρό μέσα από γνωστή εφαρμογή γνωριμιών. Ο διακοσμητής του σπιτιού Τζέρυ, λίγο πριν ολοκληρώσει την ανακαίνιση του σπιτιού και η οικονόμος Γκρέτα έρχονται να συμβάλουν και εκείνοι με το δικό τους ύποπτο τρόπο στη διατάραξη της ισορροπίας του. Όλα καταρρέουν όταν λίγο πριν τις οκτώ – στο τσακ – εμφανίζεται απρόσκλητη η Μαργαρίτα Τσαμασφίρα Φουξ, η συντηρητική και επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Χωράει κάποιος στο ντουλάπι ενός μπάνιου; Ταιριάζει το ροδακινί με το ακαζού; Πετυχαίνουν τα ραντεβού από το tinder; Πόσες χιλιάδες ευρώ απέδωσε το «Πι πι το παπί μου;» Τι συμβαίνει με την Alpha Bank; Ο Τζέρυ είναι γκέι ή στρέιτ; Ατέλειωτα ερωτήματα και ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις – στο τσακ – λίγο πριν την καταστροφή.
Για τηλεφωνικές κρατήσεις
2108834235/ 6982195400
Καθημερινά 10:00- 14:00 και 17:00- 22:00
Εισιτήρια και στο ταμείο του θεάτρου ΓΚΛΟΡΙΑ, Ιπποκράτους 7 από Δευτέρα έως Σάββατο 11:00-16:00
τηλ. επικοινωνίας : 210 36 42 334