Magda's News
Showbiz

Η Βικτώρια Χαλκίτη αποκαλύπτει: «Η Καλομοίρα αναγκάστηκε να κάνει ένεση κορτιζόνης για να μπορέσει να τραγουδήσει στη Eurovision»

Η Βικτώρια Χαλκίτη αποκαλύπτει: «Η Καλομοίρα αναγκάστηκε να κάνει ένεση κορτιζόνης για να μπορέσει να τραγουδήσει στη Eurovision»

Τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision με τον Akyla και το τραγούδι «Ferto» σχολίασε η Βικτώρια Χαλκίτη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», καταθέτοντας τη δική της εκτίμηση για την πορεία της χώρας στον διαγωνισμό.

Η ίδια εμφανίστηκε αισιόδοξη για το αποτέλεσμα, προβλέποντας ότι ο Akylas έχει όλα τα φόντα να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα. Παράλληλα, μοιράστηκε και μια άγνωστη ιστορία από τη συμμετοχή της Καλομοίρας το 2008 με το «My Secret Combination».

«Είμαι χαρούμενη γιατί ο Akylas είναι ένα νέο πρόσωπο. Φαίνεται φανταστικό παιδί, αν και δεν τον έχω γνωρίσει. Διαφορετικό. Χαίρομαι γιατί είναι τα νέα παιδιά που έχουν ψηφίσει αυτό το τραγούδι και θεωρώ ότι θα πάει πολύ καλά. Μπορεί να μην είναι ένα τραγούδι που εγώ θα ψήφιζα ή που μου αρέσει, αλλά από την άλλη, έχει γίνει viral και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά και με τη βοήθεια του Φωκά Ευαγγελινού. Θεωρώ ότι θα είναι σίγουρα στην 5αδα» είπε αρχικά η Βικτώρια Χαλκίτη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της Ελλάδας με τη Γιάννα Τερζή, τονίζοντας πως το τραγούδι δεν έλαβε την αναγνώριση που του άξιζε, κυρίως λόγω της σκηνικής παρουσίας. Όπως σημείωσε, η εικόνα δεν βοήθησε καθόλου, παρά το γεγονός ότι το κομμάτι είχε δυναμική και θα μπορούσε να είχε καλύτερη πορεία.

«Τη χρονιά που συμμετείχαμε με τη Γιάννη Τερζή, θεωρώ ότι αδικήθηκε το τραγούδι. Όλοι ξέρουμε ότι η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη, αλλά θεωρώ ότι το τραγούδι της Γιάννας αδικήθηκε. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν τη βοήθησε η εικόνα καθόλου. Πιστεύω ότι αν την είχαν βοηθήσει, θα είχε πάει πάρα πολύ καλά» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Κλείνοντας, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από τη συμμετοχή της Καλομοίρας, περιγράφοντας την έντονη πίεση που δέχτηκε πριν τον τελικό.

«Η Καλομοίρα είναι τόσο δυνατός χαρακτήρας, και όλοι την αγαπήσανε εκεί. Θέλανε όλοι να της πάρουν συνέντευξη και δεν είπε όχι σε κανέναν. Μιλούσε όλη μέρα. Στο τέλος, πριν τον τελικό, είχε κουραστεί τόσο πολύ η φωνή της, που αναγκάστηκε να κάνει ένεση κορτιζόνης για να μπορέσει να τραγουδήσει».

Related posts

Πλήθος επωνύμων στο social event στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Δρ. Δημήτρη Γκρίτζαλη

Magdas News

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε unfollow την Σίσσυ Χρηστίδου μετά το ξέσπασμά της εις βάρος του

Magdas News

Η Ευάννα Ζουμπούρογλου μιλά για την εγκυμοσύνη της και τη συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά

Magdas News