Παρασκευή, 15 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Έχω ζήσει την ρητορική μίσους και ως αθλητής και ως δημόσιο πρόσωπο, δεν με ακουμπάει»

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» και την Ελένη Μουστάκη και μίλησε αρχικά για τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε μετά το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

«Η δημοσιότητα στη ζωή μου ήρθε όταν ήμουν 18-19 ετών, μετά το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο», είπε αρχικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

«Οι αθλητές δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα, η σκληρή δουλειά μας δίνει δημόσιο βήμα. Το περιβάλλον μου με βοήθησε να είμαι γειωμένος. Ο πρωταθλητισμός είναι μια σκληρή συνθήκη και να την είχα ψωνίσει, μαγκιά μου.

Είναι μεγάλη μου τιμή που επιλέχθηκα από την ευρωπαϊκή επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως ambassador. Έχω ζήσει τη ρητορική μίσους και ως αθλητής και ως δημόσιο πρόσωπο, αλλά δεν με ακουμπάει. Πάντα λέω στα παιδιά ότι… δεν μάσησα, τους μάσησα! Το ότι υπερασπίστηκα τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ήταν κάτι αυτονόητο» τόνισε ο ίδιος.

Related posts

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη μιλά για τη μητέρα του τον αστυνομικό πατέρα του και τα χρόνια που έζησε στην Αμερική

Magdas News

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Γενέθλια 60 χρόνων στη Μύκονο με έκπληξη και παθιασμένο φιλί στη σύντροφό του

Magdas News

Μάκης Χριστοδουλόπουλος για τον πλειστηριασμό των σπιτιών του: «Ξέχασα ότι τα είχα κάποια στιγμή και δεν πλήρωνα»

Magdas News