magdasnews.gr
Showbiz

Jennifer Lopez – “Καυτή” φωτογράφηση και νέο single για τη λατίνα σταρ

Η J.L. κατάφερε και πάλι να ξεσηκώσει τους αναρίθμητους θαυμαστές της, από τη μια πλευρά ποζάροντας με κατακόκκινα εσώρουχα, γνωστής εταιρείας, και από την άλλη διαφημίζοντας το νέο single με τίτλο ΄΄Can΄ t Get Enough΄΄, το οποίο είναι το πρώτο από το νέο της άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα Φεβρουαρίου.

 

Και σίγουρα, επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, το ίδιο ισχύει και για τη χρονική στιγμή που συνέβησαν αυτά τα δύο highlights, που σηματοδοτούν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία αυτού του άλμπουμ, κάπου εκεί, γύρω στις δεκαπέντε Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων. Δείτε τη φωτογραφία με τα εσώρουχα στο κόκκινο της φωτιάς που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και με την παρουσίαση του νέου της τραγουδιού, που τιτλοφορείται “Can΄t get enough΄, συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο δείχνει τη λατίνα σούπερ σταρ να παντρεύεται (ξανά) και να χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής. Ένα βίντεο που προκάλεσε αντιφατικά σχόλια και αντιδράσεις από τους θαυμαστές της, οι οποίοι το χαρακτήρισαν “μια από τα ίδια”, “βαρετό”, “η J.L. πρέπει να ωριμάσει και να σταματήσει να παντρεύεται”, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το οπτικοακουστικό θέαμα.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Γέννησε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Πέμπτη φορά πατέρας ο Πύρρος Δήμας

Newsroom

Η Ιωάννα Τούνη κάνει βάρη αγκαλιά με τον γιο της

News Room G

«The Fall Guy», «Στον Ιστό του Τρόμου» και άλλες δύο ταινίες σήμερα στα σινεμά

News Room M