magdasnews.gr
Showbiz

Καλή Καλό: Ζει με μία μικρή σύνταξη σε γηροκομείο και δεν είναι καλά – Μόνη και χωρίς συγγενείς

Καλή Καλό

Έγινε γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Καλή Καλό, ωστόσο το πραγματικό της όνομα είναι Καλλιόπη Δαμβέργη.

Η καταξιωμένη θεατρική ηθοποιός που πάντα αγαπούσε το «σανίδι» για την επαφή που είχε με το κοινό, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου, με καταγωγή από το Ρέθυμνο.

Μητέρα της ήταν η Χρύσα, κόρη του στρατηγού Γ. Καλοχριστιανάκη, επίσης ηθοποιός και μια χειραφετημένη για την εποχή γυναίκα και πατέρας της ο Νίκος Δαμβέργης, γνωστής οικογένειας φαρμακοβιομηχάνων της εποχής.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, με την ιδιότητα του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Στιγμές», ο ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για την Καλή Καλό, που πλέον είναι 98 ετών.

Καλή Καλό: Σε γηροκομείο, με μία μικρή σύνταξη – Δεν είναι καλά

«Ένα σπουδαίο όνομα του παρελθόντος (που είναι σε αυτή την κατάσταση) είναι η Καλή Καλό. Είναι 98 ετών αυτή τη στιγμή, έχει περάσει μία ζωή με θέατρα και σχολεία δικά της, μία ζωή πολυτάραχη και αυτή τη στιγμή έμεινε μία γηραιά κυρία με μία μικρή σύνταξη και τη βοηθάμε. Είναι στο Γηροκομείο Αθηνών αλλά δεν είναι καλά πια. Κι άλλοι παλιοί ηθοποιοί είναι έτσι, έχουν μείνει χωρίς κανέναν συγγενή» αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια, όσων κρίνουν το γεγονός, ότι βρίσκεται σε πολλές κηδείες ηθοποιών. Σχετικά με αυτό, ο ηθοποιός είπε: «Πολλοί βγαίνουν και κάνουν σκωπτικά σχόλια ότι “ο Μπιμπίλας πηγαίνει στις κηδείες”. Έχω πάει σε κηδείες ηθοποιών, που είμαι μόνο εγώ, μία κυρία από την πολυκατοικία και ένας τυχαίος. Κανένας άλλος, διότι δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για την περίπτωση αυτή του μοναχικού ανθρώπου».

Σχετικές αναρτήσεις

Η Βίκυ Καγιά στο Golden Hall

News Room G

Αποκλειστικό: Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντέμη Φιλιππάκου

Newsroom

Αυτή είναι η αλήθεια για την κόρη του Πύρρου Δήμα και τον λόγο που άλλαξε το όνομά της σε Σδούγκου

Newsroom