Μάγδα Τσέγκου
People & Politics

Καλομοίρα: Πένθος για την οικογένειά της – Πέθανε ο πατέρας του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη

Βαρύ πένθος βιώνει η οικογένεια της Καλομοίρας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη, Δημήτρης.

Ο Γιώργος Μπούσαλης έκανε τη θλιβερή ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, συνοδεύοντας τα λόγια του με οικογενειακές φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα.

«Με βαριά καρδιά, μοιραζόμαστε το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, Δημήτρη, που έφυγε από κοντά μας χθες το πρωί. Ήταν ο βράχος μας – σταθερός, δυνατός και γεμάτος αγάπη», έγραψε συγκινημένος ο γνωστός επιχειρηματίας.

Ο Γιώργος πρόσθεσε με λόγια βαθιάς αγάπης και σεβασμού:
«Για μένα, δεν ήταν απλά ένας πατέρας, ήταν ο καλύτερός μου φίλος, το πρότυπό μου, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου. Μπορώ μόνο να ελπίζω να είμαι το 1/10 του πατέρα που ήταν».

Όπως ανέφερε, οι λεπτομέρειες για την κηδεία και το μνημόσυνο θα ανακοινωθούν σύντομα. Η ανάρτησή του έκλεισε με την αποχαιρετιστήρια φράση:
«Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά. Σε αγαπώ όσο δεν μπορούν να πουν τα λόγια».

Related posts

Παρέμβαση της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ και του προέδρου Cpt Γιώργου Βάλλη σχετικά με τον θαλάσσιο “Κ.Ο.Κ.” προς του αρμόδιους φορείς

News Room M

Φειδίας Παναγιώτου: «24 ετών είμαι, κάνω λάθη» δικαιολογείται ο ευρωβουλευτής YouTuber μετά τον σάλο για τις online δοκιμασίες

Magdas News

Και η Μιλένα Αποστολάκη υποψήφια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Magdas News