Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πραγματοποίησαν μια ακόμα κοινή βραδινή έξοδο, δείχνοντας πως, παρά τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, βρίσκουν πάντα χρόνο για τον εαυτό τους.
Το ζευγάρι, που έχει διανύσει τέσσερα χρόνια σχέσης, έχει αποκτήσει δύο γιους: τον δίχρονο Βλάσση και τον μόλις τεσσάρων μηνών Βασίλη.
Σε μια από τις σπάνιες εξόδους τους, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Γιώργος Κακοσαίος, απολαμβάνοντας το μουσικό πρόγραμμα σε χαλαρή και τρυφερή διάθεση.
Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης, που παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2022 με μια λιτή τελετή στο δημαρχείο της Βούλας, δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη νέα τους ζωή ως γονείς, διατηρώντας παράλληλα και τις προσωπικές τους στιγμές.