Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Full In Love σε βραδινή έξοδο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Full In Love σε βραδινή έξοδο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πραγματοποίησαν μια ακόμα κοινή βραδινή έξοδο, δείχνοντας πως, παρά τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, βρίσκουν πάντα χρόνο για τον εαυτό τους.

Το ζευγάρι, που έχει διανύσει τέσσερα χρόνια σχέσης, έχει αποκτήσει δύο γιους: τον δίχρονο Βλάσση και τον μόλις τεσσάρων μηνών Βασίλη.

Σε μια από τις σπάνιες εξόδους τους, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Γιώργος Κακοσαίος, απολαμβάνοντας το μουσικό πρόγραμμα σε χαλαρή και τρυφερή διάθεση.

Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης, που παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2022 με μια λιτή τελετή στο δημαρχείο της Βούλας, δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη νέα τους ζωή ως γονείς, διατηρώντας παράλληλα και τις προσωπικές τους στιγμές.

Related posts

Γιώργος Πατούλης για το διαζύγιο από τη Μαρίνα Σταυράκη: “Ουδείς αλάνθαστος”

News Room M

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: “Έκλεψα τη γυναίκα μου κι ήρθαμε στην Αθήνα με φορτηγό”

News Room M

Σπύρος Πούλης: “Η Δήμητρα Γαλάνη μου το είπε κατάμουτρα το ήξερα και το αποδέχτηκα”

News Room M