magdasnews.gr
People & Politics

Κωστής Χατζηδάκης: Το χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok για τον μηδενισμό των τραπεζικών προμηθειών

Κωστής Χατζηδάκης: Το χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok για τον μηδενισμό των τραπεζικών προμηθειών

Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης αποφάσισε να αποδομήσει όσους κατηγορούν την κυβέρνηση για το δήθεν «ούτε τ’ αγγέλου της νερό». Με τον γνωστό του σαρκαστικό τόνο, ο Χατζηδάκης επιλέγει να απαντήσει στις κριτικές με αφοπλιστικό χιούμορ, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει δύο από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης.

Αρχικά, αναφέρεται με υπερηφάνεια στη σημαντική μείωση της ανεργίας, κάτι που θεωρεί βασικό δείγμα της επιτυχίας της πολιτικής της κυβέρνησης. «Πετύχαμε ό,τι κανείς δεν περίμενε», τονίζει, κάνοντας σαφή αναφορά στις σημαντικές προόδους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, αναφέρει την κατ’ επανάληψη αύξηση του κατώτατου μισθού, μια κίνηση που, όπως λέει, έχει βοηθήσει εκατομμύρια εργαζόμενους να βελτιώσουν τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους.

@kostis_hatzidakis

Νομοθετήσαμε μηδενισμό ή μείωση 6 βασικών τραπεζικών προμηθειών, διότι οι τράπεζες δεν μπορούν να βγάζουν από τη μύγα ξίγκι! Από αύριο το πρωί, όσοι κάνουν τραπεζικές συναλλαγές, θα δουν μια καινούργια, πολύ πιο θετική πραγματικότητα! #tiktokgreece #fypgreece #fyp #ellada

♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

Το χιούμορ του υπουργού δεν σταματά εκεί. Αναφερόμενος στις τράπεζες, σχολιάζει την ιστορική νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης για τη μείωση ή και τον μηδενισμό των 6 βασικών τραπεζικών προμηθειών. «Θέλουμε υγιείς τράπεζες, αλλά οι τράπεζες έβγαζαν από τη μύγα ξίγκι», λέει χαρακτηριστικά, αποτυπώνοντας το κλίμα της υπερβολής και της αδικαιολόγητης εκμετάλλευσης από τη μεριά των τραπεζών.

Ο υπουργός εξηγεί ότι η παρέμβαση αυτή είναι μια αναγκαία κίνηση για την προστασία των πολιτών, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα και την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην οικονομία. Η απόφαση να μηδενιστούν αυτές οι προμήθειες είναι, σύμφωνα με τον Χατζηδάκη, «μια πολιτική επιλογή που αναγνωρίζει τις ανάγκες των πολιτών» και αντανακλά τη δέσμευση της κυβέρνησης απέναντι στους ανθρώπους που πλήττονται από τα καθημερινά έξοδα.

Το μήνυμα του υπουργού είναι ξεκάθαρο: Παρά την κριτική, η κυβέρνηση συνεχίζει να παράγει έργο και να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, ενώ προχωρά σε σημαντικές πρωτοβουλίες για την οικονομική ανακούφιση των πολιτών.

Related posts

Επιστολική ψήφος: Τι θα συμβεί αν ο φάκελος δεν φτάσει εγκαίρως, πότε θεωρούνται άκυρα τα ψηφοδέλτια

Magdas News

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για πόλεμο λάσπης στην οικογένεια του πρωθυπουργού

News Room A

Μήνυμα ενότητας από τον Μεϊμαράκη στο συνέδριο της ΝΔ – Τι είπε στον Μητσοτάκη

Magdas News