Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Κωστόπουλος κατά Μαρτίκα: «Πάει καλά; Είναι βαρεμένος»

Κωστόπουλος κατά Μαρτίκα: «Πάει καλά; Είναι βαρεμένος»

Έντονες συζητήσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε μια εικόνα που δημιουργήθηκε με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, στην οποία εμφανίζεται να βρίσκεται δίπλα στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, ενώ στο κάδρο διακρίνεται και μια νεαρή γυναίκα.

Μέσα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να εκφράσει τη συμπάθεια και τη στήριξή του προς τον τραγουδιστή, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με ένα εκτενές και συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα. Ωστόσο, το περιεχόμενο της ανάρτησης δεν άφησε ασχολίαστη την τηλεοπτική επικαιρότητα.

Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή Πρωινό Σαββατοκύριακο, όπου τόσο η Ελένη Τσολάκη όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασαν με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους, σχολιάζοντας αρνητικά την επιλογή του επιχειρηματία.

«Εγώ το είδα και έπαθα σοκ, μου σηκώθηκε η τρίχα. Έκανα ζουμ στη φωτογραφία και είπα “δεν μπορεί να βλέπω αυτό το πράγμα”», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την αγανάκτησή του:

«Πάει καλά; Αυτό είναι κατάπτυστο. Από που και ως που οικειοποιείται τη φωτογραφία του ανθρώπου; Βλέπω να κυνηγάει τη δημοσιότητα με οποιονδήποτε τρόπο, αρνητικό, στραβό, ανάποδο. Αυτό είναι πρόβλημα, είναι βαρεμένος. Είναι θλιβερό».

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Σπύρος Μαρτίκας έχει δηλώσει πως υπήρξε θύμα οργανωμένης απάτης, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η ίδια ομάδα ανθρώπων φέρεται να είχε εμπλέξει και τον Παντελή Παντελίδη σε παράνομο τζόγο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο τραγουδιστής φέρεται να είχε χάσει μεγάλο χρηματικό ποσό λίγο πριν από τον θάνατό του.

Related posts

Μιμή Ντενίση: “Πάντα ήθελα παιδί. Δεν έγινε με τους ανθρώπους που ήθελα να γίνει”

News Room M

Λένα Ζευγαρά: «Η σχέση μου με τον Θεό είναι η απόλυτη σχέση»

News Room M

Κατερίνα Καινούργιου: “Θεέ μου, πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς”

News Room M