16.6 C
Αθήνα
Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Μαλέσκου: Έσβησε κεράκια, αλλά ο Κωνσταντάρας έλειπε – Το σχόλιο που άναψε φωτιές

Μαλέσκου Κωνσταντάρας

Μια ξεχωριστή και γεμάτη συναίσθημα βραδιά έζησε η Ιωάννα Μαλέσκου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα εντυπωσιακό πάρτι παρουσία αγαπημένων φίλων, συνεργατών και της οικογένειάς της.

Η παρουσιάστρια του OPEN είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και τη μικρή τους κόρη, σε μια βραδιά με έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα, χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Ωστόσο, αισθητή ήταν η απουσία του συνεργάτη της από την εκπομπή Ραντεβού το ΣΚ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί, σχολιάζοντας μάλιστα την απουσία του με χιουμοριστική διάθεση την επόμενη ημέρα.

Ιωάννα Μαλέσκου

«Δεν ήρθα γιατί… δεν ήθελα. Δεν είμαστε τσακωμένοι; Γιατί να έρθω στα γενέθλιά σου; Με κάλεσες; Δεν ήρθε η πρόσκληση. Ήθελα να έρθω αλλά σκοτεινές δυνάμεις άλλων καναλιών με κράτησαν μακριά», είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η παρουσιάστρια, εμφανώς ευτυχισμένη, δήλωσε πως στα 37 της νιώθει ήρεμη και γεμάτη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για το επαγγελματικό της περιβάλλον. Η βραδιά κύλησε σε ιδιαίτερα ζεστό και λαμπερό κλίμα, με την ίδια να εντυπωσιάζει με την κομψή εμφάνισή της και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της γιορτής.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή – Η αποκάλυψη της συζύγου του

News Room M

Ούτε κουβέντα στους δημοσιογράφους η Αντωνά για τα παθιασμένα φιλιά με τον Λιάγκα

News Room M

Πάρις Χίλτον: Προσφέρει 100.000 δολάρια στους πληγέντες από τις φονικές φωτιές στο Λος Άντζελες

News Room M