Μάγδα Τσέγκου
News

Με χιόνια και καταιγίδες θα κλείσει το 2024: Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά;

Με χιόνια και καταιγίδες θα κλείσει το 2024: Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά;

Η κακοκαιρία θα συνεχίσει να πλήττει τη χώρα μας και την Κυριακή (29 Δεκεμβρίου), με αυξομειώσεις στην ένταση και τον τύπο των καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τον Θεοφάνη Χατζηγρίβα, την Πέμπτη (26/12), ο καιρός θα είναι άστατος με λιγότερα φαινόμενα σε τμήματα του Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, Δυτικής Πελοποννήσου, καθώς και τοπικά στο νότιο και βόρειο ανατολικό Αιγαίο, όπου αναμένονται κάποια ανοίγματα. Αντίθετα, στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, με πιο έντονα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά, Αττική, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν τα ορεινά και τα χαμηλότερα υψόμετρα της βόρειας και κεντρικής Στερεάς, Θεσσαλίας, κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ τοπικά χιονόνερο θα σημειωθεί και σε πεδινές περιοχές κοντά σε ορεινούς όγκους. Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται επίσης λίγα χιόνια σε αστικές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Related posts

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ: Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον πιο τραγικό τρόπο

News Room M

Έρχονται αυξήσεις τιμών σε 150 βασικά αγαθά τον Ιανουάριο

News Room M

Έρχονται νέες ανατιμήσεις στον καφέ! Στα 6,60€ θα φτάσει ο καπουτσίνο!

News Room M