Magda's News
Της…tv

Με ποια τηλεοπτική εκπομπή “ξύπνησαν” οι τηλεθεατές το πρωί της Κυριακής; – Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης

Τα νούμερα τηλεθέασης για τις πρωινές εκπομπές της Κυριακής δείχνουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα, με το γενικό σύνολο να καταγράφει διαφορετικές τάσεις ανά κανάλι.

Στην κορυφή, το “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” του Alpha σημείωσε ποσοστό 20,6%, διατηρώντας την ηγετική του θέση και το δυναμικό 20,4%. Ακολουθεί το “Χαμογέλα και Πάλι!” του Mega με 10,5% στο γενικό σύνολο, αν και το δυναμικό του έφτασε το 12,6%.

Στην τρίτη θέση, οι “Δεκατιανοί” του ΣΚΑΪ παρουσίασαν απόκλιση μεταξύ των δύο μετρήσεων, με το γενικό σύνολο να φτάνει στο 16,7% και το δυναμικό 10,2%. Το “Weekenders” του Ant1 ακολούθησε με ποσοστό 8,8% στο γενικό σύνολο και 7,5% στο δυναμικό. Τέλος, η εκπομπή της ΕΡΤ1 “Καλημέρα Είπαμε;” κατέγραψε χαμηλότερα ποσοστά, με το γενικό σύνολο να φτάνει το 3,1% και το δυναμικό 4,5%.

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης:
ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Alpha Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 20,4% 20,6%
Mega Χαμογέλα και Πάλι! 12,6% 10,5%
ΣΚΑΪ Οι Δεκατιανοί 10,2% 16,7%
Ant1 Weekenders 7,5% 8,8%
ΕΡΤ1 Καλημέρα Είπαμε; 4,5% 3,1%

Related posts

Όθων Παπαδόπουλος για Αλέξη Κούγια: “Έχει αποπειραθεί να μου μιλήσει αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό”

Magdas News

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Πότε έκανε το Voice 70%; Χαλαρώστε λίγο”

Magdas News

Άγιος Έρωτας: Ο πατήρ Νικόλαος έτοιμος να παρατήσει τα πάντα για τη Χλόη

Magdas News