Παρασκευή, 15 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Μήνυμα Γιαννακόπουλου για τις μάσκες στο ΟΑΚΑ: «Αν ήθελα να είμαι εκεί, θα ήμουν»

Ο Παναθηναϊκός BC αντιμετωπίζει τη Valencia Basket στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των playoffs της EuroLeague, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στο Final-4 της Αθήνας.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο, καθώς έχει τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών από τη διοργάνωση.

Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκαν πολλές μάσκες με το πρόσωπό του στις εξέδρες, γεγονός που προκάλεσε έντονη φημολογία ότι ενδέχεται να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε μέσω βίντεο στο Instagram, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τις μάσκες που εμφανίστηκαν στο γήπεδο.

Τι δήλωσε

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης των «πράσινων»:

«Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί με μπερδεύετε με κάποιον άλλο. Άκουσα ότι αυτές τις μάσκες στο ΟΑΚΑ τις πλήρωσα εγώ, επειδή θέλω να έρθω στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να είμαι στο προσκήνιο, δεν θα το έκανα αυτό. Δεν είμαι δειλός.

  1. Είμαι τύπος που δεν σπάει τις μπάλες του και τον λόγο του. Αν ήθελα, θα ήμουν εκεί, στη θέση μου.

  2. Δεν θα κρυβόμουν πίσω από μάσκες. Δεν με ξέρετε καλά.

  3. Έδωσα τον λόγο μου, κρατάω τον λόγο μου, ελπίζω όλοι να κρατήσουν τον λόγο τους.

  4. Η ομάδα δεν με χρειάζεται. Έχω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, παρακολουθήστε μας. Ξέρετε που μένω; Αν θέλετε, ρωτήστε και στείλτε κάποιον να τσεκάρει. Θα είμαι εκεί με την αγαπημένη μου γάτα και θα βλέπω τον αγώνα. Αν ήθελα να είμαι εκεί, θα ήμουν εκεί».

Related posts

Σίσσυ Χρηστίδου για Real View: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που άκουσα για την Ιωάννα Τούνη, ήτα πολύ άβολο»

News Room

Βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ μελών της του

News Room

Τα μαζεύει τώρα η Βάσια Αναστασίου για τη δήλωσή της για τον Αλέξη Τσίπρα

News Room